Direct naar de contentDirect naar de footer

Weekendje weg all inclusive bij Van der Valk

Soms heeft u gewoon even behoefte aan een adempauze. Een heerlijk weekendje weg in een all inclusive in een prachtige omgeving is ideaal om de batterijen op te laden en er weer helemaal tegenaan te kunnen. Bij de Van der Valk hotels vindt u niet alleen tal van leuke arrangementen, maar ook luxe, comfort, lekker eten en altijd prachtige omgevingen.

Boek een weekendje weg all inclusive

Weekendje weg all inclusive Nederland

De Van der Valk hotels zijn ideaal voor een weekendje weg all inclusive Nederland omdat ze altijd vlot bereikbaar en goed gelegen zijn. Zo liggen praktisch alle luxe hotels nabij de grote uitvalswegen zoals de A15, de A50 en meer. Elk hotel beschikt over een gratis parkeergelegenheid voor klanten en heeft behalve de goede ligging ook nog prachtige wandelroutes in groene omgevingen te bieden.

Exclusieve faciliteiten

Tijdens een weekendje weg all inclusive draait het natuurlijk ook om de faciliteiten. Verschillende Van der Valk hotels bieden een wellness en een fitness aan. Bijna allemaal bieden ze fietsverhuur aan om de regio te verkennen en bovendien is culinair genot geen extra, maar iets dat inclusief de prijs zit. In de kamers mag u alle luxe en comfort verwachten net als gratis wifi, een televisie en personeel dat voor u klaar staat. Hebt u bijzondere wensen? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat uw weekendje weg all inclusive geslaagd genoemd mag worden.

Bij luxe Van der Valk hotels gaat de liefde door de maag

Eén van de belangrijkste zaken bij een weekendje weg all inclusive? Dat is heerlijk tafelen. Bij de Van der Valk hotels is er altijd die optie. Al onze restaurants werken met verse producten en bieden een seizoensgebonden kaart aan. Er zijn Live Cooking buffetten, er kan geluncht en gebruncht worden en de hotelbar is nooit veraf. Van der Valk heeft daarnaast altijd wel een paar leuke arrangementen in petto voor een weekendje weg all inclusive.

Meer informatie over onze hotels