Direct naar de contentDirect naar de footer

Weekendje weg bungalow

Bent u dringend aan rust toe om uw batterijen weer op te laden? Dan is een weekendje weg bungalow een uitstekend idee. Een weekendje weg met de kinderen hoeft bovendien niet altijd duur zijn. Zeker niet met een van de vele aanbiedingen weekend weg. Voor een weekendje weg aanbieding kunt u steeds terecht in een van de Van der Valk-hotels, zoals kasteelhotel TerWorm. Alles wordt er voor u geregeld, zodat u nog zorgelozer van de dagen geniet dan een ontspannend weekendje weg in een bungalow kunt genieten. Zo'n weekendje weg bungalow zal u goed doen, waarna u met opgeladen batterijen weer aan de slag kunt.

Boek weekendje weg bungalow

Boerderijwoning - Hotel Leeuwarden

Boerderijwoning - Hotel Leeuwarden

  • Ruime woning voor 2, 4, of 6 personen
  • Gratis gebruik van hotel faciliteiten
  • Eigen woonkamer en terras
  • Eigen parkeerplaats

Volledig gemeubileerde eigen woning met een moderne keuken, gezellige woonkamer met open haard, een comfortabele badkamer en voor de deur een privé terras. De boerderij is direct naast het hotel gelegen.

Weekendje weg bungalow in kasteelhotel

TerWorm is een luxueus kasteelhotel met 40 luxe kamers en vorstelijk ingerichte suites. U kunt bij het boeken in dit hotel rekenen op een compleet ingerichte badkamer, gratis wifi, airco, een wellnesscentrum en een sportzaal. Culinair genieten doet u in het smaakvolle restaurant. Na de inspanningen is het heerlijk ontspannen op het 220 hectare grote landgoed. De vergeten zeggekorfslak en de korenwolf komen hier letterlijk weer tot leven. In samenwerking met Natuurmonumenten, de gemeente Heerlen en het Limburgse provinciebestuur wordt continu geïnvesteerd in het landschap. Het aantal wandelroutes is vergroot, hoogstamfruit zijn aangeplant, en het bos is uitgebreid. Er zijn zelfs een imker, een valkenier en een schaapherder. Kortom, een weekendje weg bungalow verveelt nooit.

Een weekendje weg in een bungalow vlak bij Heerlen

Met als thema 'Beleef de natuur bij de stad' geniet u er zowel van de natuur als de stad. Heerlen maakt deel uit van Parkstad Zuid-Limburg, en groeide de laatste jaren uit tot een heus toeristisch centrum met de Gaiazoo, Mondo Verde en Snowworld Landgraaf als blikvangers. En dan zijn er nog het golvende landschap, de sfeervolle kleine dorpjes, en de weilanden en boomgaarden. Shoppingfans kunnen terecht in steden als Maastricht, Aken, Roermond, Maasmechelen, of bij de grootste meubelboulevard van Europa in Heerlen zelf.

Meer informatie over onze hotels