Direct naar de contentDirect naar de footer

Heerlijk een weekendje weg in een hotel

Wilt u binnenkort een paar dagen weg? Boek dan een weekendje weg hotel in een van onze prachtige Valk Exclusief hotels. Een weekendje weg in hotel is de ideale manier om heerlijk te ontspannen en even te ontsnappen uit de drukte van uw dagelijks bestaan. In onze hotels begint u de dag met een heerlijk uitgebreid ontbijt en kunt u bijvoorbeeld genieten van onze wellness faciliteiten. Of u nu een paar dagen weg wilt met het hele gezin of een weekendje met uw partner door wilt brengen: een weekendje weg hotel is altijd een goed idee.

Boek een weekend weg hotel

Fantastische aanbiedingen en arrangementen

In heel Nederland vindt u Valk Exclusief hotels. Wilt u binnenkort een weekendje weg hotel, maak dan gebruik van onze aanbiedingen en arrangementen. Elk seizoen zijn er speciale aanbiedingen: boek bijvoorbeeld een arrangement met overnachting, ontbijt en diner of een arrangement met fietsverhuur of e-bike. Boek in de herfst een van onze hotels vlakbij de Veluwe en maak een wandeling of fietstocht door het prachtige park. Wilt u in het voorjaar genieten van de eerste zonnestralen, boek dan een arrangement en kies voor een weekendje weg hotel aan de kust. Kijk op onze website voor beschikbare arrangementen en fantastische aanbiedingen: zo verblijft u altijd voor een scherpe prijs in onze hotels.

Ultiem ontspannen in Valk Exclusief hotels

Een weekendje weg hotel is niet compleet zonder een bezoek aan de wellness. Boek een massage of gezichtsbehandeling en maak gebruik van de sauna’s en stoomcabines. Boekt u een romantisch weekendje weg hotel met uw partner? Kies dan voor een kamer met whirlpool of hottub en laat een fles champagne op de kamer bezorgen. Een hotel weekendje weg is de ideale manier om wat quality time door te brengen met uw geliefde of om een bijzondere gebeurtenis te vieren. Kies voor een hotel in een omgeving waar u normaal nooit komt en ga op ontdekkingstocht in de regio: vraag het personeel om tips voor leuke activiteiten in de buurt en ga op pad! In de buurt van onze hotels is altijd wel een natuurgebied, strand, stad of restaurant waar u heerlijk kunt genieten van uw welverdiende vakantie.

Meer informatie over onze hotels