Direct naar de contentDirect naar de footer

Weekendje weg Scheveningen

Er zijn veel mooie plekken in Nederland: het strand van Scheveningen is daar een van. Beleef het zelf tijdens een weekendje weg Scheveningen. Of u nu met het hele gezin of alleen met uw partner weggaat, een weekendje weg Scheveningen is altijd een goede keuze! Boek voor uw weekendje weg Scheveningen Hotel Den Haag – Nootdorp. Dit Valk Exclusief hotel ligt aan de A12 en is goed bereikbaar. Vanaf het hotel rijdt u al in 15 minuten naar het strand.

Boek een weekendje weg Scheveningen

Hotel Den Haag-Nootdorp

Hotel Den Haag-Nootdorp

  • Vlakbij Scheveningen strand
  • Gloednieuwe wellness
  • Gunstig gelegen aan A12

Bezoek vanuit ons hotel de bruisende binnenstad van Den Haag met onder meer het Binnenhof, musea van formaat en talloze winkels. Een ideale uitvalsbasis voor dagje naar de hofstad.

Een romantisch weekend aan zee

Een weekendje weg Scheveningen draait natuurlijk vooral om een bezoek aan het strand. Is het lekker weer, dan kunt u zwemmen in zee en zonnen op uw handdoek of een gehuurd bedje. Ook kunt u plaatsnemen op het terras van een van de vele strandtenten. Wilt u ergens lekker eten? Dat kan op het strand, de boulevard of in het oude centrum van Scheveningen: hier is het een stuk rustiger dan op de populaire boulevard en er zijn ook veel leuke restaurantjes. Maak na het eten een wandeling over het strand en bekijk de zonsondergang om uw romantische weekendje weg Scheveningen helemaal compleet te maken!

Genoeg te doen in het bruisende Den Haag

Een weekendje weg Scheveningen is ook heel goed te combineren met uitjes in Den Haag. In deze mooie stad is genoeg te doen voor jong en oud! Den Haag heeft meerdere prachtige musea die u kunt bezoeken tijdens uw weekendje weg Scheveningen: in het Mauritshuis kunt u meesterwerken bekijken van de oude meesters. Liefhebbers van moderne kunst kunnen hun hart ophalen met een bezoekje aan het Gemeentemuseum. Den Haag leent zich tevens uitstekend als bestemming voor een middagje winkelen: u vindt hier vintage winkels, kleine boetiekjes en winkels van alle grote modeketens. Neem tijdens het winkelen een welverdiende pauze in een van de vele restaurants in het centrum van de stad en rust aan het einde van de dag uit in uw hotelkamer in Scheveningen. In het Valk Exclusief hotel is genoeg te doen: u kunt een drankje drinken in de bar, bijkomen op uw kamer of gebruikmaken van de uitgebreide wellness faciliteiten. Tijdens een Scheveningen weekendje weg hoeft u zich geen moment te vervelen!

Meer informatie over onze hotels