Direct naar de contentDirect naar de footer
Ontspan in de wellness
Ontspan in de wellness
Relax met een arrangement

Wellness arrangement

Wilt u even ontsnappen aan de drukte en hectiek van uw dagelijkse leven? Beleef dan de ideale combinatie van een wellness arrangement én een ontspannen uitje naar de zee bij Hotel Akersloot.

Boek een wellness arrangement

Wellness bij Van der Valk

Wellness bij Van der Valk

Bent u op zoek naar een wellness? Maak van een dagje wellness een compleet verblijf met het wellness arrangement.

Stelt u zich eens voor: u heeft een drukke week achter de rug. U wilt er eigenlijk wel eens tussenuit. Het moet niet te ver weg zijn, niet te duur en hoeft niet meteen met vakantie. Boekt u dan een verblijf bij een Valk Exclusief Hotel.

Een wellness arrangement én minivakantie

Hoewel een wellness arrangement in ons hotel al een minivakantie op zich is, wordt uw ervaring nog beter als u een wellness arrangement met overnachting aan zee bij ons boekt. Hotel Akersloot ligt op een centrale plek, vlakbij verschillende gezellige badplaatsen. Zo bereikt u met de auto in zo'n twintig minuten de leuke plaats Egmond aan Zee. In Egmond aan Zee kunt u optimaal genieten van de zee, lange strandwandelingen maken en strandtenten bezoeken. Bent u sportief ingesteld? De omgeving is ook uitermate geschikt voor het maken van fietstochten en het ondernemen van leuke activiteiten op en rond het water.

Rust uit na een ontspannen dag in de wellness of aan zee

De luxe en onlangs gerenoveerde suites en kamers in ons hotel zijn ideaal om bij te komen na uw wellness arrangement en bezoekje aan de zee. Duik dan ook meteen uw comfortabele bed in, kijk een film op uw kamer of maak gebruik van de gratis wifi. Heeft u behoefte aan een hapje en drankje? Dan zien we u natuurlijk graag terug in onze gezellig hotelbar of het restaurant.

Meer informatie over onze hotels