Direct naar de contentDirect naar de footer

Luxueus genieten in de Wellness Suite

We moeten veel op een dag. Niet alleen de standaard verplichtingen, zoals de boodschappen doen en de kinderen naar school brengen, maar ook verplichtingen die we onszelf opleggen. Denk aan het afmaken van een studie, carrière maken en het huis verbouwen. Door al deze, al dan niet zelf opgelegde, verplichtingen kan het leven soms wat overweldigend zijn. Wanneer u deze overweldigende gevoelens heeft, kan het een goed idee zijn om echt even afstand te nemen en een verblijf in een luxe hotel te reserveren. Een voorbeeld van een luxe kamer in een luxe hotel? Dat is de Wellness Suite van Van der Valk.

Boek een Wellness Suite

Wellness Suite in Nederland

De Wellness Suite bij Van der Valk is van alle gemakken voorzien. Zo kunt u doorgaans genieten van een prachtige, ruime suite met een zeer comfortabel bed. Meestal is er een royaal bad beschikbaar dat soms zelfs over massage-elementen beschikt. De Wellness Suites kunnen per hotel verschillen, waardoor het altijd verstandig is om vooraf te bekijken welke faciliteiten de Wellness Suite van het hotel heeft. Bovendien zijn er regelmatig mooie Wellness Suite aanbiedingen, waardoor u voor een overnachting in de Wellness Suite bij Van der Valk helemaal niet duur uit hoeft te zijn.

Tijdens uw verblijf het strand bezoeken

Behalve de luxe van een Wellness Suite kan ook een inspirerende omgeving helpen om weer te ontspannen. Het strand is bijvoorbeeld de ideale plek om alle ervaringen van het verleden te overdenken en gedachten te evalueren. Bovendien is het strand niet alleen als de zon schijnt een fijne plek om te zijn: ook als er een harde wind staat, kan het op het strand heerlijk vertoeven zijn. Door een hotel dichtbij het strand te boeken, kunt u tijdens uw verblijf vaak naar het strand gaan. Er zijn verschillende Van der Valk-hotels dichtbij het strand gevestigd. Voorbeeld van deze hotels zijn de Van der Valk-hotels in Den Haag-Nootdorp, Akersloot, Leiden en Haarlem.

Meer informatie over onze hotels