Direct naar de contentDirect naar de footer

Luxueus genieten in de Wellness Suite

Op een dag hebben we ontzettend veel te doen. Niet alleen de standaard verplichtingen, zoals de boodschappen doen en de kinderen naar school brengen, maar ook verplichtingen die we onszelf opleggen. Denk bijvoorbeeld aan het afmaken van een studie, carrière maken en het huis verbouwen. Door al deze, al dan niet zelfopgelegde, verplichtingen kan het leven soms wat overweldigend zijn. Wanneer u deze overweldigende gevoelens heeft, kan het een goed idee zijn om echt even afstand te nemen en een verblijf in een luxe hotel te reserveren. In welk type kamer komt u dan het meest tot rust? Dat is de Wellness Suite bij Van der Valk.

Bekijk alle wellness suites

Enkele Wellness Suites

  • Wellness Suite Zwolle

    Wellness Suite Zwolle

    Droom weg in in de luxe suite met infrarood sauna en een stoomdouche! Deze royale suites zijn uniek qua stijl en kleurstelling en laat u het aan niets ontbreken.

  • Wellness Suite Almere

    Wellness Suite Almere

    Voor optimale ontspanning nodigen wij u uit één van onze luxe suites in Almere! Maak gebruik van uw privé sauna, stoomdouche, regendouche en de tweepersoons bubbelbad.

Wellness Suite in Nederland

De Welness Suite is van alle gemakken voorzien. Zo kunt u doorgaans genieten van een prachtige, ruime suite met een zeer comfortabel bed. Meestal is er een royaal bad beschikbaar dat soms zelfs over massage-elementen beschikt. De Wellness Suites kunnen per hotel verschillen, waardoor het altijd verstandig is om vooraf te bekijken welke faciliteiten de Wellness Suite van het hotel heeft. Bovendien zijn er regelmatig mooie Wellness Suite aanbiedingen, waardoor u voor een overnachting in de Wellness Suite bij ons helemaal niet duur uit hoeft te zijn. Bekijk ook eens onze wellness arrangementen, wie weet is het ideale arrangementen voor u beschikbaar.

Tijdens uw verblijf het strand bezoeken

Behalve de luxe van een Wellness Suite kan ook een inspirerende omgeving helpen om weer helemaal tot rust te komen. Het strand is bijvoorbeeld de ideale plek om alle ervaringen van het verleden te overdenken en gedachten te evalueren. Bovendien is het strand niet alleen als de zon schijnt een fijne plek om te zijn: ook als er een harde wind staat, kan het op het strand heerlijk vertoeven zijn. Door een hotel dichtbij het strand te boeken, kunt u tijdens uw verblijf vaak naar het strand gaan. Er zijn verschillende Van der Valk-hotels dichtbij het strand gevestigd. Voorbeelden van deze hotels zijn Den Haag-Nootdorp, Akersloot, Leiden en Haarlem. De hotels beschikken over verschillende faciliteiten en kamertypes. Stel uw ideale verblijf samen op basis van locatie, kamertype en faciliteiten voor een onvergetelijk verblijf.

Meer informatie over onze hotels met wellness