Direct naar de contentDirect naar de footer

Citytrip Rotterdam

Rotterdam, dé havenstad van Europa. U moet echt een citytrip naar Rotterdam plannen als u dol bent op moderne architectuur, hoge gebouwen en een mix van culturen. Rotterdam is met zijn wolkenkrabbers anders dan de andere grote steden in Nederland. Moderner en wereldser dan in Rotterdam krijgt u het niet in Nederland. Overnachten tijdens uw citytrip in Rotterdam doet u natuurlijk ook op niveau, namelijk bij ons luxe Van der Valk hotel. In een mooie wandeling van 45 minuten bereikt u het centrum van de stad. En eenmaal terug in het hotel staat er een lekkere borrel te wachten in de bar, waar u nog even gezellig kunt napraten over de prachtige stad Rotterdam.

Boek een Citytrip Rotterdam

Citytrip Rotterdam tips

Pal naast de deur van het hotel stapt u de dierentuin Diergaarde Blijdorp binnen. Deze dierentuin behoort tot de mooiste dierentuinen van Europa. Als u dol bent op dieren, dan mag u deze attractie niet missen tijdens uw citytrip naar Rotterdam. En natuurlijk bezoekt u de haven, waar u prachtige grote schepen kan bewonderen. Sinds 2014 beschikt Rotterdam over een van de mooiste overdekte markten van de wereld, gewoon de Markthal genoemd. Deze vindt u in het centrum van de stad. Net als de Beurstraverse, ook wel beter bekend als de koopgoot. Deze winkelstraat ligt deels onder de grond en is hét shopgebied van de stad. En als u de hoogte in wilt tijdens uw citytrip in Rotterdam, dan bezoekt u de beroemde Euromast. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over de wereldstad. Het openbaar vervoer is uitstekend in de stad, met trams, bussen en treinen. U kunt overal gemakkelijk komen.

Citytrip Rotterdam aanbieding

U wilt natuurlijk luxe overnachten voor een goede prijs. Dat is precies wat wij u bieden. We hebben ook altijd een speciale citytrip Rotterdam aanbieding. We bieden u diverse arrangementen aan, om een citytrip naar Rotterdam zo goedkoop en aantrekkelijk mogelijk te houden. Bezoek hiervoor onze website om te bekijken wat onze huidige aanbiedingen zijn. Wij zetten alvast een kop koffie en we wachten u graag op in ons Van der Valk hotel voor uw citytrip naar Rotterdam.

Meer informatie over onze hotels