Direct naar de contentDirect naar de footer

Citytrip Amsterdam

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland die iedere Nederlander minstens één keer in zijn leven bezocht moet hebben. De stad is beroemd en berucht over de hele wereld. Het is een mix van culturen, de stad met zijn prachtige statige panden en wereldberoemde grachten, en natuurlijk valt er van alles te beleven. Waar u zich in Nederland ook bevindt, Amsterdam is altijd makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Dit maakt een citytrip naar Amsterdam dan ook zeer aantrekkelijk.

Boek citytrip Amsterdam

 • Hotel Schiphol

  Hotel Schiphol

  • Luxe kamers en royale suites
  • Gratis shuttle Schiphol Airport
  • Sfeervol restaurant en hotelbar
  • Wellnesscenter en binnenzwembad

Citytrip Amsterdam tips

Als u alle grote trekpleisters in Amsterdam wilt bezoeken, dan raden we u aan om voor de citytrip naar Amsterdam wat langer uit te trekken dan één weekend. Of u gaat meerdere weekenden heen, ook een optie natuurlijk. Een citytrip naar Amsterdam plannen is altijd leuk. De beroemdste bezienswaardigheden zijn onder andere het Anne Frank Huis, het Rijksmuseum, de Amsterdamse Wallen, dierentuin Artis, de grachtengordel, het Rembrandthuis, Koninklijk Paleis op de Dam en het Leidseplein. Voor sommige attracties moet u geld betalen, maar voor veel bezienswaardigheden niet. En wat een citytrip naar Amsterdam ten opzichte van de andere grote steden in Nederland te bieden heeft, zijn alle culturen die hier samenkomen. Een citytrip in Amsterdam is één grote toeristische attractie, en als toerist kijkt u echt uw ogen uit naar wat u er allemaal tegenkomt. Pak dus zeker een terrasje en geniet van de omgeving tijdens uw stedentrip in Amsterdam.

Citytrip Amsterdam hotel

De hotels in Amsterdam zelf zijn vaak erg duur, waar u relatief weinig voor terug krijgt. Als u gesteld bent op luxe voor een betaalbare prijs, dan raden we u aan om buiten de hoofdstad te kijken. Zo houdt u namelijk geld over voor uw citytrip in Amsterdam. Denk voor uw citytrip naar Amsterdam bijvoorbeeld aan onze hotels in Utrecht, Leusden-Amersfoort, Hilversum, Haarlem en Schiphol. De citytrip naar Amsterdam met trein is makkelijk en eenvoudig. U hoeft niet met de auto de drukke stad in en komt 's avonds weer tot rust in ons hotel.

Meer informatie over onze hotels