Direct naar de contentDirect naar de footer

Dagje Duinrell

Kinderen houden van een dagje Duinrell. Vooral de combinatie tussen attractiepark en het zeer populaire Tikibad maakt een dagje Duinrell extra speciaal. U kunt ervoor kiezen om alleen naar het tropische zwemparadijs te gaan, alleen het attractiepark te bezoeken of juist allebei te doen. Veel attracties hebben ook te maken met water, strand en zee. Het park is bovendien heel overzichtelijk. Dat is ook fijn voor kinderen want zo kunnen ze niet verdwalen. Na een heerlijke dag spelen en zwemmen heeft eigenlijk niemand zin om weer een heel eind naar huis te rijden. Neem dan de bus, fiets of auto en blijf lekker slapen in Van der Valk hotel Leiden.

Boek een dagje Duinrell

Luxe hotel voor het hele gezin

Van der Valk hotel Leiden ligt vlakbij Duinrell. Geniet ’s morgens van een uitgebreid ontbijtbuffet en na een leuke, actieve dag in Duinrell schuif je aan voor een driegangendiner. En natuurlijk zijn er ook lekkere frietjes met appelmoes voor de kinderen. Boek een heerlijke familiekamer, compleet met eigen badkamer, douche en bad. Veel kamers hebben zelfs een eigen balkon. Voor gezinnen is het ook leuk om twee souterrain kamers te boeken. Dankzij de tussendeur bent u dan zo bij uw kinderen.

Dagje Duinrell en een dagje Leiden

Wat ook heel gezellig is, is om na een dagje Duinrell te slapen in Van der Valk hotel Leiden en dan de andere dag ook Leiden te bezoeken, want ook in Leiden is er veel te zien en te doen voor gezinnen. Denk hierbij aan wetenschapsmuseum Naturalis of het Oudheidkundig Museum. Of… doe gewoon lekker nog een dagje Duinrell. Dankzij de centrale ligging van het hotel bent u overal zo met de auto. Zin om te fietsen? Dat kan ook, want wij bieden u verschillende fietsen via ons eigen fietsverhuur. En heeft u geen zin om te rijden? Neem dan de shuttlebus van het hotel. Daar wordt uw dagje Duinrell nog leuker en relaxter van.

Meer informatie over onze hotels