Direct naar de contentDirect naar de footer

Goedkoop overnachten

Op zoek naar een kamer om goedkoop te overnachten, maar mag het geen afbreuk doen aan de kwaliteit van uw overnachting? Valk Exclusief biedt de beste hotelkamers op de mooiste plekken in Nederland voor nog betere prijzen.

Kom goedkoop overnachten

Goedkoop overnachten in Haarlem

Van der Valk Haarlem begrijpt hoe belangrijk het is om een goede prijs-kwaliteitverhouding te hebben voor overnachtingen. Dat is dan ook de reden waarom goedkoop overnachten bij ons eigenlijk gewoon de normaalste zaak van de wereld is. Ons hotel is gelegen op een steenworp afstand van de oude veelzijdige binnenstad van Haarlem, welke voor iedereen wel iets bijzonders te bieden heeft.

Mooi en bijzonder Haarlem

Goedkoop overnachten en genieten van de oude stad is voor veel mensen een droom die uitkomt. Wilt u voordelig genieten van de meest unieke plekjes in de stad? Vraag het gerust eens aan ons hotelpersoneel, wij kunnen u voorzien van allerlei relevante informatie en kortingen.

Goedkoop overnachten in Amsterdam

Wilt u goedkoop overnachten in de buurt van Amsterdam? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Net buiten onze hoofdstad is Van der Valk hotel Amsterdam-Oostzaan gelegen. Het hotel ligt bij het knooppunt Coenplein, vanwaar u binnen no-time in de stad bent.

Bereikbaarheid

Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij ons kan komen overnachten, ongeacht of u eigen vervoer heeft of met het openbaar vervoer reist. Dit is dan ook de reden dat we, ook in de randstad, gevestigd zijn op locaties vlakbij de snelweg. Daarnaast is er altijd een bushalte of treinstation in de buurt. Zo kunt u gemakkelijk naar ons toe reizen.

Alle luxe die u maar wenst

Bij onze Valk Exclusief hotels geniet u van fantastische luxe die u op allerlei manieren kunt voelen. Zo kunt u tal van speciale arrangementen bijboeken om ervoor te zorgen dat uw verblijf bij één van onze hotels precies is zoals u het wilt. Goedkoop overnachten was nog nooit zo bijzonder.

Meer informatie over onze hotels