Direct naar de contentDirect naar de footer

Duingalow

Pretpark Duinrell in Wassenaar behoort al jaren tot een van de gerenommeerde pretparken die Nederland rijk is. Wilt u meerdere dagen van Duinrell genieten, dan is het mogelijk om in een bij het pretpark gesitueerde duingalow Duinrell te overnachten. Dit kan prettig zijn, maar wist u dat u ook uw eigen duingalow kunt creëren in luxere sferen? Dit kan in een van onze hotels in de buurt van Duinrell!

Boek nu een duingalow bij Valk Exclusief

  • Hotel Den Haag - Nootdorp

    Hotel Den Haag - Nootdorp
  • Hotel Leiden

    Hotel Leiden
  • Hotel De Gouden Leeuw

    Hotel De Gouden Leeuw

Hotel de Gouden Leeuw

Aan de rand van Wassenaar en landgoed de Horsten ligt ons mooie Hotel de Gouden Leeuw. Dit is uw eigen Duinrell duingalow op maar tien tot twaalf minuten afstand van het pretpark. Als u na een hele dag Duinrell aankomt in uw kamer, dan geniet u van een heerlijke inloopdouche of ontspant u nog even in de groene omgeving van het hotel. Vanaf augustus 2019 is onze wellness gereed en kunt u ook heerlijk ontspannen in de sauna of in ons luxe zwembad. U beleeft hier ook culinaire hoogstandjes in een van de drie restaurants die het hotel rijk is.

Hotel Den Haag – Nootdorp

Als u over de A12 Den Haag binnenrijdt, ziet u ons hotel al verschijnen. U hoeft voor uw duingalow daarom niet de binnenstad in, zodat u uw auto bij het hotel kunt parkeren. Duinrell ligt op zo'n 25 minuten rijden van het hotel. Ons Haagse hotel is volop in ontwikkeling, want vanaf juli 2019 opent onze luxe wellness met het prachtige zwembad. Wij zorgen met uw duingalow voor een prettig verblijf, want uw kamer of suite is voorzien van een whirlpool en rainshower. Dit is natuurlijk heerlijk na een dagje Duinrell! In de ochtend kunt u ten slotte genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en 's avonds bereidt onze kok een heerlijk diner in het restaurant voor u.

Ook Hotel Leiden als uw duingalow

Hotel Leiden ligt aan de A44 en is hierdoor gemakkelijk te bereiken. In tien tot dertien minuten rijdt u naar attractiepark Duinrell. Ons hotel is prachtig gesitueerd langs de Oude Rijn, waarbij u vanaf het terras een mooi uitzicht heeft op langsvarende bootjes. In onze duingalow kamers geniet u van een luxe ingerichte badkamer met ligbad en een aparte douche. Was uw dagje Duinrell nog niet inspannend genoeg? Dan mag u als gast gratis gebruik maken van de fitnessruimte. Ook op culinair gebied kunt u hier genieten. U heeft de keuze om uw diner te nuttigen in ons restaurant of in de brasserie. Ook een bezoekje aan de binnenstad van Leiden is een welkome afwisseling en maakt uw bezoek aan Duinrell en overnachting in uw eigen duingalow extra veelzijdig.

Meer informatie over onze hotels