Direct naar de contentDirect naar de footer

Duinrell Hotel: overnachten in luxe

Bent u op zoek naar een fijne plaats om te overnachten? Dan is het Duinrell Hotel van Van der Valk wellicht de ideale locatie. Ons Van der Valk Exclusief Hotel is gelegen op slechts tien autominuten van dit attractie- en waterpretpark, aan de rand van de stad Leiden. Naast Duinrell zijn er natuurlijk ook tal van andere bezienswaardigheden, pretparken en musea te vinden in de omgeving van ons hotel.

Boek een Duinrell Hotel

Naar Duinrell vanaf ons hotel

Wilt u heerlijk een dagje of weekend naar Duinrell en wilt u genieten van een heerlijke overnachting? Ons hotel bij Duinrell is van alle gemakken voorzien, waardoor u in alle luxe kunt overnachten bij ons. Ons hotel beschikt over een tachtigtal stijlvolle kamers, welke volledig zijn ingericht op het tot rust komen tijdens een weekendje weg. Naar Duinrell vanaf ons hotel kost u met de auto slechts tien minuten en met het openbaar vervoer bent u binnen een half uur vanaf de receptie van ons hotel bij de ingang van Duinrell.

Arrangementen bij ons hotel naast Duinrell

Bij ons Duinrell Hotel geniet u van de beste luxe die u zich maar kunt wensen, voor ongekend lage prijzen. Wij bieden namelijk tal van leuke arrangementen aan waardoor uw weekend weg naar Duinrell bij ons hotel nog goedkoper wordt. Wat dacht u bijvoorbeeld van een culinair arrangement waarbij u heerlijk kunt dineren in ons hotel? Of gaat u toch liever voor één van onze andere arrangementen die wij aanbieden?

Locatie en Bereikbaarheid

Van der Valk Exclusief Hotel Leiden is een ruim hotel met tachtig stijlvolle kamers. De luxere kamers beschikken naast alle standaardzaken ook over een heerlijk ligbad. Het hotel beschikt over een groot à-la-carte restaurant en uitzicht over de Oude Rijn.

Locatie en Bereikbaarheid

Ons hotel bij Duinrell is gemakkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met uw eigen auto. Wanneer u op de A44 rijdt en afslag 9, Leiden Zuid, neemt kunt u ons hotel al zien liggen. Wanneer u liever met het openbaar vervoer komt kunt u het beste vanaf station Leiden of station Den Haag buslijn 43 nemen. Wanneer u uitstapt bij bushalte Haagse Schouw stapt u uit voor de deur van de receptie van ons hotel.

Meer informatie over onze hotels