Direct naar de contentDirect naar de footer

Duinrell kamperen

Een bezoek brengen aan een attractiepark is een goed idee wanneer u graag met het hele gezin erop uit wil. Er bestaan veel verschillende attractieparken die stuk voor stuk vermaak bieden voor het hele gezin. Wanneer u graag een park wil bezoeken dat genoeg vertier biedt voor meerdere dagen, is het een optie om te kiezen voor attractiepark Duinrell. In dit attractiepark vindt u namelijk niet alleen verschillende attracties, maar ook het populaire Tikibad. Overnachten dichtbij het park kan door te kiezen voor Duinrell kamperen, maar ook voor een overnachting in een hotel. Het Van der Valk hotel Leiden ligt dichtbij het park en is daarom een accommodatie die vaak geboekt wordt in combinatie met een aantal dagen Duinrell.

Kom Duinrell kamperen

Duinrell kamperen of een hotelovernachting?

Kiezen tussen Duinrell kamperen of een hotelovernachting kan best lastig zijn. Toch hebben veel bezoekers van het attractiepark de voorkeur voor een hotelovernachting boven kamperen dichtbij Duinrell. Dit omdat een hotelovernachting meer luxe en comfort biedt dan Duinrell kamperen. Bij Van der Valk hotel Leiden kunt u bijvoorbeeld rekenen op comfortabele bedden in moderne en sfeervolle kamers. Het hotel beschikt bovendien over een goed restaurant, waar heerlijk eten wordt opgediend voor het hele gezin. Wanneer u tussendoor even wat wil drinken, neemt u plaats op het zonnige terras of drinkt u wat in de hotelbar. Alles wat u nodig heeft is binnen handbereik, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten.

Duinrell vakantiehuis dichtbij het park

Het park is vanaf het Van der Valk hotel Leiden goed per fiets bereikbaar, zodat u zelfs het bezoeken van het park kunt combineren met een gezellige fietstocht. Bovendien kunt u vanaf het hotel ook andere bezienswaardigheden bezoeken, zoals de verschillende musea in de stad Leiden of het Valkenburgse meer. De kans is groot dat u dankzij uw comfortabele hotel beter uitgerust bent dan wanneer u had gekozen voor Duinrell kamperen, waardoor u meer energie heeft om optimaal te genieten van uw gezin en alle mogelijkheden in de buurt.

Meer informatie over onze hotels