Direct naar de contentDirect naar de footer

Vlakbij Duinrell overnachten

Duinrell is een zeer vrolijk, waterrijk familiepretpark. De spetterende attracties zijn leuk voor het hele gezin. Bij het attractiepark ligt het beroemde Tikibad met zijn buiten- en binnenzwembad. De vele, snelle glijbanen geven een echte adrenalinekick. Voor het park en het zwembad koopt u apart uw entreetickets, zodat u ook wat te kiezen hebt. Daarnaast ligt Duinrell pal aan zee, op een schitterende locatie. Dat is toch volop genieten? Na zo'n heerlijke dag wilt u toch niet weer een heel eind naar huis rijden en in de buurt van Duinrell overnachten? Blijf dan vlakbij Duinrell overnachten in Van der Valk hotel Leiden.

Vlakbij Duinrell overnachten

Luxe hotel om vlakbij Duinrell te overnachten

Van der Valk hotel Leiden ligt aan de Oude Rijn, vlakbij de snelweg. Het terras aan het water biedt veel rust. U kunt hier bijvoorbeeld genieten van het ontbijt of van een driegangendiner. Liggen de kinderen al op bed in de familiesuite? Dan doet u nog even samen een drankje in de gezellige hotelbar. Heeft u nog niet genoeg gewandeld en gezwommen? U bent van harte welkom in het fitnesscentrum van het hotel als u vlakbij Duinrell gaat overnachten. Verder bieden wij u fietsverhuur en shuttleservice. Ga op de fiets naar Duinrell. Of laat u lekker brengen en halen. Dat is helemaal ontspannen een dagje uit.

Vlakbij Duinrell overnachten is niet duur

In de buurt van Duinrell overnachten is goedkoop bij Van der Valk hotel Leiden. Wij hebben zelfs verschillende arrangementen om uw verblijf nog aantrekkelijker te maken. Kies bijvoorbeeld voor een weekendarrangement met twee overnachtingen, tweemaal ontbijt en twee keer een heerlijk diner in het restaurant. Of voor het Fietsarrangement, waarbij u een dag kosteloos gebruikmaakt van onze fietsverhuur met een dagje Duinrell. Dat maakt overnachten bij hotel in de buurt van Duinrell nog leuker. En bezoek tijdens uw verblijf ook zeker nog een van de musea in Leiden met het Museum arrangement. U krijgt dan een Museumpas bij uw overnachten bij Duinrell. Zo combineert u bijvoorbeeld omgeving Duinrell overnachten met een dagje Duinrell en een dagje Naturalis in Leiden.

Meer informatie over onze hotels