Direct naar de contentDirect naar de footer

Duinrell vakantiepark

Wilt u met uw gezin genieten tijdens een dag vol spanning en (spetter)plezier? Dan is een Duinrell vakantie bij uitstek geschikt. Kies voor Van der Valk Leiden als uw uitvalsbasis voor een moment van bezinning en rust na een dag vol actie en avontuur. U vindt dit hotel op minder dan 10 kilometer afstand van het Duinrell vakantiepark waardoor u binnen de kortste tijd kunt beginnen aan uw dagje uit. Daarnaast zijn zowel Van der Valk Leiden als het Duinrell vakantiepark uitstekend met het openbaar vervoer of per fiets bereikbaar. De ligging van het hotel in Leiden is ideaal, waardoor u van hieruit heel eenvoudig diverse plaatsen makkelijk en snel kunt bereiken.

Boek een Duinrell vakantiepark

Duinrell vakantiepark als ideale gezinsvakantie

Van der Valk Leiden leent zich niet alleen voor een zakelijk verblijf, ook voor vakantie naar het Duinrell vakantiepark met het hele gezin zit u bij ons goed. U boekt bijvoorbeeld onze ruime familiekamer, met plaats voor 4 personen. Ons hotel is gelegen aan de Oude Rijn waar u op ieder moment van de dag op het terras kunt genieten van het uitzicht, onder genot van een hapje en een drankje. Op werkdagen vervoert onze gratis shuttlebus u naar het Bio Science Park Leiden en daarnaast op zaterdagen ook naar het Centraal Station van Leiden. Wilt u graag op de fiets naar het Duinrell vakantiepark, maar heeft u niet uw eigen fiets meegenomen? Dan kunt u gebruikmaken van de huurfietsen die wij aanbieden. Wilt u naast uw bezoek aan Duinrell vakantiepark ook meer van de omgeving zien? Dan kunt u vanuit ons centraal gelegen hotel heel eenvoudig duinen, strand, musea en een van de grote steden in de omgeving bezoeken.

Comfortabel overnachten bij Van der Valk

Bij Van der Valk Leiden merkt u dat luxe niet duur hoeft te zijn. Wilt u niet te veel voor een overnachting betalen, zonder dat u inlevert op luxe en comfort? Van der Valk Leiden is een luxe hotel voor een aantrekkelijke prijs.

Meer informatie over onze hotels