Direct naar de contentDirect naar de footer

Duinrell

Duinrell in Wassenaar biedt voor jong en oud een brede waaier aan leuke attracties. De echte durfals wagen een ritje in de spectaculaire water achtbaan Splash of de bloedstollende rollercoaster Falcon. Wie het liever wat rustiger aan doet, komt aan zijn trekken in het sprookjes-Wonderland of Rick's Avonturenburcht. In Duinrell vindt u bovendien het grootste overdekte glijbanenparadijs in de Benelux: het Tikibad. Laat u verrassen door 16 spectaculaire glijbanen, een lazy river, een fraai buitenbad en een overdekt waterspeelpark. U hebt meerdere dagen nodig om dit park tot in alle uithoeken te ontdekken. Overweegt u een Duinrell overnachting in het Duinrell vakantiepark of in een hotel in Wassenaar? Waarom niet uw bezoek aan Duinrell combineren met een onvergetelijk verblijf bij Van der Valk Leiden?

Boek hotel bij Duinrell

Het Duinrell Park ontdekken en bij Van der Valk Leiden overnachten

Van der Valk Leiden ligt op amper 7 kilometer van Duinrell. Met de auto doet u er slechts 12 minuten over. Van der Valk Leiden ligt aan de westelijke rand van Leiden en is goed bereikbaar via autosnelweg A44. U hoeft het drukke centrum van Leiden niet in te rijden om ons hotel te vinden. Uw auto parkeert u gratis op de parking vlak naast het hotel.

Een comfortabel verblijf bij hotel Duinrell

Van der Valk Leiden biedt interessante arrangementen aan. Hiermee overnacht u voordelig in ons hotel en kunt u daarnaast ook Duinrell bezoeken. Zo combineert u een aangename vakantie in Duinrell met een uniek verblijf in een gerieflijk hotel. Geniet van smakelijke maaltijden in ons sfeervol restaurant met uitzicht op de Oude Rijn. In onze bar en brasserie 'Het Haagsche Schouw' bent u welkom voor een drankje en een hapje. Houd uw lichaam in vorm in onze moderne fitnessruimte. Met het gezin enkele dagen naar Duinrell? Boek een familiekamer bij Van der Valk Leiden!

Bekijk alle hotels nabij pretparken