Direct naar de contentDirect naar de footer

Familiehotel Paterswolde

Gaat u een paar dagen uitrusten in de provincie Groningen? Dan is het fijn als u in de buurt van de stad Groningen verblijft. U kunt in de stad Groningen lekker winkelen en uitgebreid genieten van vele restaurants en cafés. Helemaal leuk wordt het weekend als u met uw hele gezin van Groningen geniet. Daarvoor moet u natuurlijk wel op zoek naar een gezinsvriendelijk hotel. Ons hotel Groningen – Westerbroek, het beste alternatief voor familiehotel Paterswolde is hiervoor een uitstekende locatie. Als familiehotel Paterswolde ligt het hotel aan de Rand van de stad Groningen, maar rijdt u net zo gemakkelijk het Groningse landschap in.

Boek familiehotel Paterswolde

Familiekamer

Familiekamer

De Familiekamer van Hotel Groningen-Westerbroek is voorzien van een stapelbed met eigen tv's. Dit maakt de kamer uitermate geschikt voor families.

Gunstige ligging familiehotel Paterswolde

Doordat u zowel de drukte van de stad Groningen, als de rust van het Groningse landschap in de buurt heeft, is Hotel Groningen – Westerbroek een prima Paterswolde familiehotel. Zoals u aan de naam al kunt zien, is ons hotel gevestigd in de buurt van het mooie dorp Paterswolde en de A7. Een deel van Paterswolde ligt in Drenthe en een ander gedeelte in Groningen. Het dorp is een groen dorp in de nabijheid van het Paterswoldsemeer, waar u genoeg vertier kunt beleven en gemakkelijk bereikbaar vanuit ons Valk hotel. Met 15 minuten rijdt u vanaf het hotel naar de binnenstad van Groningen. Hier kunt u genieten van de Groningse architectuur, winkelen of ontspannen op een terras zitten. Met drie kwartier rijdt u van het hotel naar Lauwersoog, waar u kunt genieten van het uitzicht over de Waddenzee.

De familiekamer van ons familiehotel Paterswolde

Komt u met het hele gezin naar Groningen, dan heeft u een prima verblijf in onze familiekamer. De familiekamer is voorzien van een groot bed en een televisie voor de ouders en een stapelbed voor twee kinderen. Het stapelbed heeft zelfs eigen tv's. De familiekamer is voorzien van een grote badkamer met een inloopdouche met twee douches en een grote familie wastafel voor vier personen. Zo kunt u gezellig met het hele gezin gezamenlijk de badkamer gebruiken. Op warme dagen kunt u gebruik maken van de aanwezig airconditioning in de familiekamer.

Faciliteiten in ons familiehotel Paterswolde Groningen

Hotel Groningen – Westerbroek biedt genoeg faciliteiten, zodat u zich hier altijd kunt vermaken. Wilt u even lichamelijk ontspannen? Maakt u dan gebruik van de fitnessruimte. Verder hebben wij een prachtig restaurant waar u met uw kids en familie geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet, de lunch en het diner. Op zonnige dagen mag u uiteraard ook van ons terras gebruikmaken. Dat is dus optimaal genieten in ons familiehotel.

Meer informatie over onze hotels