Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel aan zee met hond

Neemt u graag uw huisdier mee tijdens een korte vakantie? Dan boekt u een hotel aan zee met hond. In bijna alle Valk Exclusief hotels is uw harige viervoeter meenemen geen enkel probleem. Zo ontdekt u de prachtige omgeving van het hotel zonder uw huisdier thuis of in een asiel achter te laten. U hoeft daarom niet langer op zoek naar hotels met hond aan zee, want Valk Exclusief heeft een passend aanbod hotels en arrangementen waar dit mogelijk is. Alles is aanwezig voor een onvergetelijk verblijf en dus reserveert u een hotel aan zee met hond bij onze hotelketen.

Boek hotel aan zee met hond

Verblijf in een hotel met hond aan zee

Een hotel aan zee met hond is mogelijk op aanvraag. Dit heeft te maken met het select aantal hotelkamers. Houd rekening met een huisdierentoeslag. Tijdens uw verblijf in een hotel met hond aan zee is er alle ruimte om samen op pad te gaan. Struin met elkaar door de duinen en over het strand. Uw trouwe metgezel vindt het ongetwijfeld fantastisch om tijd met u door te brengen. Pauzeer ook af en toe en drink wat lekkers bij een strandpaviljoen. Na terugkomst in het hotel ziet uw hotelkamer er weer picobello uit, want die zorg nemen we voor u uit handen. Op die manier kunt u heerlijk genieten van elkaar en van uw hond.

Boek een Van der Valk hotel aan zee met hond

Op zoek naar een hotel aan zee met hond? Van der Valk biedt een perfecte oplossing dankzij speciale hotelkamers voor honden en in sommige hotels zelfs een huisdierenarrangement. Daarmee is de hond niet langer een beperkende factor om er een weekend tussenuit te gaan. Geniet van een aangenaam verblijf in een hotel aan zee met hond dankzij allerlei luxe faciliteiten. Naast een royale hotelkamer is ook het ontbijt perfect geregeld. Verder geniet u tijdens uw verblijf in een hotel aan zee met hond van een uitgebreid diner, diverse wellnessfaciliteiten of een drankje in de hotelbar. Oftewel: boek vandaag een kamer voor u en uw viervoeter en ga voor een compleet verzorgd verblijf bij Valk Exclusief.

Meer informatie over onze hotels