Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel bij Ahoy

Zoekt u naar een hotel bij Ahoy vanwege deelname aan een evenement of bezoek aan een concert? Maak het uzelf gemakkelijk en boek een hotelkamer in een van onze hotels. Kom bijvoorbeeld overnachten bij ons hotel in Rotterdam-Nieuwerkerk of Rotterdam-Blijdorp. Vanuit beide hotels bent u binnen een kort tijdsbestek bij Ahoy. Komt u van ver bij een bezoek aan Rotterdam Ahoy? Dan is overnachten in een hotel bij Ahoy een slimme keuze. U hoeft niet ver te reizen en alles dat u nodig heeft, ligt binnen handbereik. Bovendien regelt onze hotelketen veelal het vervoer van en naar Rotterdam Ahoy. Dit maakt het voor u aantrekkelijker om een kaartje te boeken voor een optreden van uw favoriete artiest in Ahoy.

Boek hotel bij Ahoy

Hotel bij Ahoy Rotterdam

Een hotel dicht bij Ahoy is uitermate interessant voor een evenement in het mooiste muziek- en congrescentrum van Rotterdam. Door er een of twee dagen aan vast te plakken, heeft u ook nog tijd om de hoogtepunten van de stad te ontdekken. Geniet van een fantastisch uitzicht vanaf de Euromast of maak een stadswandeling, waarbij u natuurlijk kennismaakt met de unieke Erasmusbrug, ook wel 'De Zwaan' genoemd. Natuurlijk mag een bezoek aan de Rotterdamse Markthal niet ontbreken. Het is een van dé publiekstrekkers in Rotterdam. Kortom, boek een hotel bij Ahoy en laat u door ons optimaal verwennen.

Boek online een Van der Valk hotel bij Ahoy

Een hotel bij Ahoy boekt u gemakkelijk en snel bij ons. Dit doet u online, waarbij u de keuze heeft uit diverse arrangementen. Kies voor een arrangement dat aan uw wensen voldoet en ga een comfortabele overnachting tegemoet. Keer na een concert of deelname aan een zakelijk event terug naar het hotel en kom tot rust op onze heerlijke bedden. Word de volgende ochtend uitgerust wakker en geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet. Bij onze hotels in Rotterdam of Nieuwerkerk profiteert u van gratis wifi en voldoende parkeergelegenheid. Bovendien ontvangt u bij aankomst in ons hotel een gratis kopje koffie of thee. Boek direct online uw hotelkamer of suite.

Meer informatie over onze hotels