Direct naar de contentDirect naar de footer
Hotel Schiedam
Hotel Schiedam
Culinair genieten
Luxe kamers & suites
Voor elke meeting een geschikte zaal

Hotel bij Ahoy

Zoekt u naar een hotel bij Ahoy vanwege deelname aan een evenement of bezoek aan een concert? Maak het uzelf gemakkelijk en boek een hotelkamer in een van onze hotels. Kom bijvoorbeeld overnachten bij Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk of Rotterdam-Blijdorp. Vanuit beide hotels bent u binnen een kort tijdsbestek bij Ahoy. Komt u van ver bij een bezoek aan Rotterdam Ahoy? Dan is overnachten in een hotel bij Ahoy een slimme keuze. U hoeft niet ver te reizen en alles dat u nodig heeft, ligt binnen handbereik. Bovendien regelt onze hotelketen veelal het vervoer van en naar Rotterdam Ahoy. Dit maakt het voor u aantrekkelijker om een kaartje te boeken voor een optreden van uw favoriete artiest in Ahoy.

Boek hotel bij Ahoy

 • Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk

  Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk

  • Health Club
  • Luxe kamers & suites

  Nieuwerkerk ligt in de buurt van het veelzijdige Rotterdam. Ook fietsen door het "Groene Hart" of langs de Reeuwijkse Plassen maken uw bezoek aan Nieuwerkerk de moeite meer dan waard!

 • Hotel Rotterdam-Blijdorp

  Hotel Rotterdam-Blijdorp

  • Wellness op 50 meter
  • Dichtbij Rotterdam

  Hotel Rotterdam - Blijdorp, met een eigen shuttle service van en naar Rotterdam-Airport. Tevens liggen Diergaarde Blijdorp en een modern wellness center om de hoek. Liever winkelen? Bezoek dan Wereldstad Rotterdam.

 • Hotel Schiedam

  Hotel Schiedam

  • Zwembad, wellness & fitness
  • Rooftop Restaurant 16th

  Hotel Schiedam ligt gunstig gelegen aan de A20 en nabij Rotterdam. Met 184 luxe kamers & suites is het hotel de ideale uitvalsbasis voor zowel zakenreizigers als toeristen."

Hotel bij Ahoy Rotterdam

Een hotel dicht bij Ahoy is uitermate interessant voor een evenement in het mooiste muziek- en congrescentrum van Rotterdam. Door er een of twee dagen aan vast te plakken, heeft u ook nog tijd om de hoogtepunten van de stad te ontdekken. Geniet van een fantastisch uitzicht vanaf de Euromast of maak een stadswandeling, waarbij u natuurlijk kennismaakt met de unieke Erasmusbrug, ook wel 'De Zwaan' genoemd. Natuurlijk mag een bezoek aan de Rotterdamse Markthal niet ontbreken. Het is een van dé publiekstrekkers in Rotterdam. Kortom, boek een hotel bij Ahoy en laat u door ons optimaal verwennen.

Boek online een Van der Valk hotel bij Ahoy

Een hotel bij Ahoy boekt u gemakkelijk en snel bij ons. Dit doet u online, waarbij u de keuze heeft uit diverse arrangementen. Kies voor een arrangement dat aan uw wensen voldoet en ga een comfortabele overnachting tegemoet. Keer na een concert of deelname aan een zakelijk event terug naar het hotel en kom tot rust op onze heerlijke bedden. Word de volgende ochtend uitgerust wakker en geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet. Bij onze hotels in Rotterdam of Nieuwerkerk profiteert u van gratis wifi en voldoende parkeergelegenheid. Bovendien ontvangt u bij aankomst in ons hotel een gratis kopje koffie of thee. Boek direct een last minute Hotel Rotterdam.

Meer informatie over onze hotels