Direct naar de contentDirect naar de footer
Gezellig dineren
Gezellig dineren
Verken de prachtige omgeving
Genieten in onze suites
Culinair genieten
Events voor grote & kleine gezelschappen
COCI, koffie en juice bar

Hotel de Hoge Veluwe

Bent u op zoek naar een hotel nabij de Hoge Veluwe? Zoek dan niet verder. Ons Van der Valk Hotel Veluwe in Harderwijk is precies wat u zoekt.

Boek Hotel de Hoge Veluwe

Hotel de Hoge Veluwe, echt genieten

Bent u die gepassioneerde natuurliefhebber die gek is op het bezoeken van Nationale Parken? Dan bent u bij Hotel de Hoge Veluwe absoluut aan het juiste adres. Dit hotel, gelegen in Harderwijk, ligt op een korte afstand van het Nationaal Park en biedt voor ieder wat wils.

Harderwijk en omgeving

Vanaf Harderwijk is het maar een klein stukje naar Nationaal Park de Hoge Veluwe, waar u heerlijk kunt rondfietsen en kunt genieten van de prachtige flora en fauna die het gebied rijk is. Wat dacht u bijvoorbeeld van het spotten van herten of één van de everzwijnen families? Tevens kunt u in het Nationaal Park genieten van onder andere het Kröller-Müller museum en het Jachtslot St. Jacobus. Daarnaast is Harderwijk zelf ook een erg leuke en bruisende stad met tal van leuke koffietentjes en een mooie jachthaven.

Attracties

Vanuit Hotel de Hoge Veluwe bent u natuurlijk snel ter plaatse bij het Nationaal Park, echter kunt u natuurlijk ook een dagje naar het Dolfinarium. Deze waterdierentuin heeft tal van leuke dieren die u vandaag de dag in weinig andere dierentuinen tegenkomt. Kom genieten van een echte dolfijnenshow of neem een kijkje bij de walrussen.
Naast Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Dolfinarium is ook attractiepark Walibi op korte afstand gelegen.

Locatie en bereikbaarheid

Hotel de Hoge Veluwe is gelegen langs de A28 en is zeer gemakkelijk te bereiken per auto. Wanneer u afslag 12 neemt is het hotel vrijwel meteen te zien. Ook voor gasten die ons hotel willen bereiken met het openbaar vervoer is Hotel de Hoge Veluwe een perfecte locatie. Het hotel heeft namelijk een eigen bushalte voor de deur. Al met al is Van der Valk Hotel de Hoge Veluwe zeer gemakkelijk te bereizen!

Meer informatie over onze hotels