Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel mooi Veluwe

De Veluwe is een groot natuurgebied van ruim 1.000 m² met vooral veel bos, natuurlandschappen en wilde dieren. Het gebied is de ideale plek voor lange wandel- of fietstochten door de ruwe Nederlandse natuur. In en rond de Veluwe zijn er tevens enkele steden die de moeite van het bezoeken waard zijn, zoals Apeldoorn, Arnhem en Harderwijk. Als u er ook een paar dagen op uit wilt trekken naar de Veluwe en op zoek bent naar een mooi hotel Veluwe, dan hebben wij meerdere mooi Veluwe hotels voor u ter beschikking.

Boek Hotel mooi Veluwe

Hotel op de Veluwe

Hotel op de Veluwe

Neem een kijkje bij ons hotel op de Veluwe. De Van der Valk hotel Harderwijk op de Veluwe is de ideale bestemming om te genieten van een heerlijk verblijf in de natuur. Met menige mooie fiets- en wandelroutes tot uw beschikking. Dompel uzelf onder in alle luxe en laat u verrassen door het aanbod van ons hotel!

Welk mooi hotel Veluwe wilt u boeken?

In welke van onze hotels mooi Veluwe wilt u overnachten? Ons mooi Veluwe hotel Apeldoorn is gunstig gelegen nabij Apeldoorn. Vanaf de A1 neemt u de afslag naar de A50 en dan ziet u al snel ons prachtige hotel mooi Veluwe liggen. Met 151 luxe ingerichte kamers, een stijlvol á la carte restaurant en een wellness centrum met binnenzwembad, beleeft u hier een zeer ontspannen weekend. U kunt ook een ander gedeelte van de Veluwe bezoeken en overnachten in een hotel mooi Veluwe in Arnhem. Bij Arnhem op de A12 neemt u de A50 en Hotel Arnhem ligt aan uw voeten. Ook hier overnacht u in een ruime en luxe kamer of suite. In de Wellness loft geniet u volop van alle wellness faciliteiten. Daarnaast kunt u vanuit hotel mooi Veluwe Harderwijk de Veluwe bezoeken. Dit hotel, gelegen aan de A28, ligt midden in de natuur, waardoor u bij het hotel al kunt wandelen of fietsen. Daarna is het heerlijke ontspannen in het á la carte restaurant en in uw luxe kamer.

De Veluwe gemakkelijk bereikbaar vanuit uw hotel mooi Veluwe

Vanuit uw hotel mooi Veluwe is de gehele Veluwe goed bereikbaar. U kunt uw fiets meenemen of een fiets huren om urenlang door de prachtige natuur te fietsen. Er zijn over de gehele Veluwe ook vele wandelroutes voor de wandelfanaten. Onderweg komt u altijd wel een mooi uitzicht tegen om even uit te rusten. Wilt u misschien een museum bezoeken? Midden op de Veluwe, in Otterlo staat het Krӧller-Müller museum met een aangrenzend beeldenpark. Ook Paleis het Loo is de moeite van het bezoeken waard. Wilt u Veluwse steden bezoeken, dan zijn er genoeg steden en dorpen op de Veluwe waar u kunt shoppen of kunt genieten van de cultuur, geschiedenis en architectuur.

Meer informatie over onze hotels