Direct naar de contentDirect naar de footer
Pretpark
Pretpark

Hotel Phantasialand

Phantasialand is een van de meest ongelofelijke pretparken ter wereld, en heeft zowel voor jong als voor oud heel wat in petto. Heeft u trek in een heerlijk weekendje of misschien zelfs een weekje Phantasialand met het hele gezin? Dan zoekt u ongetwijfeld een goed hotel Phantasialand dat aan al uw wensen voldoet.

Bekijk ons hotel dichtbij Phantasialand

 • Phantasialand arrangement

  Phantasialand arrangement

  Op zoek naar een Phantasialand arrangement van der Valk? Boek deze dan bij ons Phantasialand hotel Düsseldorf! Ons hotel heeft diverse arrangementen, waaronder een heerlijk diner arrangement. Boek nu bij hotel Phantasialand.

 • Phantasialand overnachten

  Phantasialand overnachten

  Wilt u naar Phantasialand met overnachting? Kom dan naar van der Valk Phantasialand! Het hotel is gelegen in Düsseldorf, waardoor u hier heerlijk kunt overnachten voor uw bezoek aan Phantasialand. Van der Valk Düsseldorf is het ultieme Phantasialand hotel.

 • Phantasialand hotel

  Phantasialand hotel

  Van der Valk Hotel Düsseldorf is het ultieme Phantasialand hotel! Geniet van een heerlijke overnachting in ons hotel voor of na uw bezoek aan Phantasialand. Benieuwd naar onze Phantasialand arrangementen of Phantasialand overnachtingen? Bezoek dan onze website!

Een van de hotels in de buurt van Phantasialand

Het Van der Valk-hotel Düsseldorf is de ideale uitvalsbasis voor een paar dagen genieten in het pretpark. Zo ligt het hotel op slechts een twintigtal minuten rijden van het pretpark, en biedt het alle faciliteiten aan die u van een hotel bij Phantasialand mag verwachten. Gelegen aan het knooppunt van de Bundesautobahn A44 met de A52 bent u in geen tijd op weg naar enkele magische momenten.

Hotel Phantasialand: de faciliteiten

Een Phantasialand arrangement op het oog in dit hotel bij Phantasialand? Dat is goed bekeken. Zo geniet u niet enkel van de bekende luxe van Van der Valk, maar ook van ons voortreffelijk à-la-carterestaurant, de gezellige bar en een ontspannende wellness om na een vermoeiende dag helemaal tot uzelf te komen. Bent u iemand die nog de energie heeft om zich in het zweet te werken? Dan vindt u in ons hotel Phantasialand ook een fitnessruimte van een indrukwekkende 350m². Nog even wat werk verzetten terwijl u op vakantie bent? Dat kan in het Business Center, waar talloze iMacs voor u klaarstaan.

Phantasia arrangement

Hotels in de buurt van Phantasialand is één ding. Een hotel Phantasialand vinden met dezelfde mogelijkheden als het Van der Valk-hotel Düsseldorf is weer iets helemaal anders. U kunt hier bijvoorbeeld kiezen voor een arrangement inclusief fietsverhuur en maaltijden van topkwaliteit. Zo zijn er talloze aantrekkelijke deals waarbij u drie nachten krijgt voor de prijs van twee. Ideaal om Phantasialand van top tot teen te leren kennen. Een hotel Phantasialand boeken? Bekijk zeker even de belachelijk voordelige arrangementen bij Van der Valk Düsseldorf!

Meer informatie over onze hotels