Direct naar de contentDirect naar de footer

Op zoek naar een hotel in Vaals?

De provincie Limburg behoort tot één van de mooiste provincies van Nederland. Met haar glooiende landschappen, mergelgrotten en de oude Limburgse mijnen als erfgoed, leent Limburg zich uitstekend voor een weekendje weg. Een plek die u bij uw bezoek aan Limburg zeker niet mag overslaan is het drielandenpunt in Vaals. Dit is het hoogste punt van Nederland en hier komen de drie landsgrenzen van Nederland, België en Duitsland bij elkaar. Als u een hotel in Vaals zoekt, dan heeft u in onze accommodatie Kasteel Bloemendal het perfecte hotel Vaals gevonden.

Boek hotel Vaals

Luxe kasteelhotel in Vaals

Luxe kasteelhotel in Vaals

  • 77 luxueuze kasteelkamers
  • Wellness suites
  • A la carte restaurant & wijnbar
  • 8 golfbanen in de omgeving

Leef je uit in Zuid-Limburg! Er is voor ieder wat wils. Of je nou je energie kwijt wil op de fiets over de Limburgse heuvels of de ultieme genieter wil uithangen. Breng een bezoekje aan het Drielandenpunt op het hoogste punt van Nederland of ga een dag shoppen in Maastricht.

Overnachten in een kasteelhotel in Vaals

Dit kasteelhotel Limburg is de perfecte plek om te ontsnappen uit het dagelijkse leven. In dit kleinschalige kasteelhotel met 77 luxueuze kamers baadt u namelijk in weelde, dankzij het bijbehorende restaurant met prachtig terras én een uniek assortiment aan heerlijke wijnen. Daarnaast kunt u over het landgoed wandelen en genieten van de unieke en historische sfeer. Wilt u ook wat van de omgeving ontdekken? Breng dan een bezoek aan de Brunssummerheide of het Mijnmuseum in Heerlen. Hier leert u meer over het interessante verleden van deze bijzondere provincie. Al met al is dit kasteelhotel Limburg de perfecte plek voor een romantische escapade met uw geliefde. Ook kunt u uw hoofd er even helemaal leeg maken!

Royaal genieten in een kasteelhotel in Vaals

Ook dit kasteel Limburg hotel is een absolute aanrader als u royaal wilt ontspannen in een prachtige omgeving. In dit mooie kasteelhotel vindt u namelijk luxueuze kamers, wellness suites en een sfeervol restaurant met wijnbar. Houdt u van golfen? Ontdek dan ook de acht golfbanen die u in de directe omgeving van het kasteelhotel Limburg vindt. Daarnaast kunt u in de omgeving van Vaals heerlijk wandelen, fietsen en ontstressen. De stad Heerlen bevindt zich op zo’n twintig minuten rijden van het hotel. Mocht u na alle rust die u in het hotel vindt dus even de gezelligheid van de stad willen opzoeken, dan is het zeker een goed idee om naar Heerlen te gaan. Al met al is een kasteelhotel Limburg de ideale keus voor een vorstelijke en onvergetelijke overnachting in eigen land.

Bekijk onze hotels in Limburg