Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Veluwe met hond

Zonder hond is uw vakantie natuurlijk niet compleet. Gelukkig is het bij de Van der Valk hotels in Harderwijk, Apeldoorn, Duiven en Zwolle mogelijk om uw hond mee op vakantie te nemen. Veel van deze hotels liggen in een natuurlijke omgeving waar uw hond heerlijk kan ravotten en u tijdens het wandelen uw welverdiende rust kunt pakken. Bovendien kunt u er altijd op rekenen dat onze hotels dichtbij verschillende uitvalswegen gevestigd zijn, waardoor u eenvoudig vanaf uw hotel Veluwe met de hond op pad kan gaan en verschillende wandelgebieden die wat verder van het hotel gelegen zijn kunt bezoeken.

Boek een hotel met uw hond

  • Hotels op de Veluwe

    Neem een kijkje bij onze hotels op de Veluwe. De Van der Valk hotels zijn de ideale bestemmingen om te genieten van een heerlijk verblijf in de natuur. Dompel uzelf onder in alle luxe en laat u verrassen door wat de hotels u te bieden hebben.

  • Alles over huisdieren

    Bekijk overzichtelijk waar in Nederland en Düsseldorf u terecht kunt met uw huisdier via onderstaande knop.

    Per hotel staan de toeslag en bijzonderheden genoteerd. Vraag voor het boeken altijd bij het betreffende hotel na welke kamers beschikbaar worden gesteld.

Vindt uw hotel op de Veluwe met de hond

Op reis met de hond wordt dankzij onze Van der Valk hotels nog gemakkelijker. Door een overnachting bij Van der Valk te boeken, heeft u de vrijheid om andere wandelgebieden buiten uw eigen woonplaats te bezoeken. De Veluwe is een prachtige beboste landstreek die zeker de moeite waard is om te gaan verkennen met uw hond. Een hotel op de Veluwe met de hond biedt de luxe om langere wandelingen te maken en geeft u de kans om het gebied in etappes te bezoeken.

Huisje met de hond of luxe hotelkamer?

Wanneer u een hotel op de Veluwe met de hond gaat boeken, zult u misschien gaan twijfelen of u voor een huisje of een hotelkamer moet kiezen. Wij vinden dat u en uw hond altijd moeten kunnen genieten van een comfortabele overnachtingsplaats en onze hotelkamers zijn hier dan ook naar ingericht. Onze kamers bestaan uit verschillende kamertypes, waardoor u zelf kunt bepalen welke voorzieningen er niet mogen ontbreken. Alle hotels zijn in het bezit van een restaurant, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een geschikte eetgelegenheid. Bovendien gaat de service van Van der Valk verder dan alleen het aanbieden van een hotelkamer. Bij veel hotels zijn er namelijk diverse kaarten met wandelroutes bij de receptie verkrijgbaar, waardoor u na aankomst meteen de omgeving van hotel Veluwe met de hond kunt gaan verkennen.

Meer informatie over onze hotels

Ook interessant: