Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel vlakbij Walibi

Bent u van plan om een weekend naar Walibi te gaan en zoekt u een hotel bij Biddinghuizen en Walibi? Dan kiest u voor Van der Valk. Ons hotel in de buurt van Walibi is op slechts een kwartiertje rijden van dit zeer geliefde pretpark gelegen aan de rand van de stad Harderwijk.

Boek een hotel vlakbij Walibi

Hotel Harderwijk

Hotel Harderwijk

  • 20 min rijden van Walibi Holland
  • 90 luxe kamers en suites met whirlpool en rainshower
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Sfeervol à la carte restaurant

De centrale ligging van Hotel Harderwijk biedt de perfecte gelegenheid om een bezoek te brengen aan Walibi. Met de auto bent u in ongeveer 20 min bij Walibi Holland.

Hotel Walibi Holland

Als hotel op slechts vijftien minuten rijden zijn wij de ideale uitvalsbasis wanneer u een hotel vlakbij Walibi zoekt. Vanaf ons hotel hoeft u slechts drie keer af te slaan om op de parkeerplaats van het pretpark terecht te komen.

Arrangementen

Aangezien ons hotel vlakbij Walibi is gelegen, vinden we het belangrijk dat u bij ons extra voordelig kunt overnachten in combinatie met een bezoek aan het pretpark. Als één van de weinige hotels vlakbij Walibi bieden we dan ook speciale arrangementen aan waarmee u heerlijk kunt genieten van een gezellig weekend of midweek. Naast Walibi beschikt Harderwijk ook zelf over een toeristische trekpleister, het Dolfinarium. Ook hier kunt u met één van onze arrangementen terecht.

Locatie en Bereikbaarheid

Zoals u hierboven leest, ligt ons hotel vlakbij Walibi. Daarnaast zijn we ook zeer gemakkelijk te bereiken vanuit de rest van Nederland, zowel met openbaar vervoer als met eigen vervoer. Ons hotel ligt namelijk aan de rand van Harderwijk. Wanneer u op de A28 rijdt, kunt u ons hotel al bijna zien liggen. Wanneer u met het openbaar vervoer reist kunt u het beste vanaf het station van Harderwijk buslijn 104 of 513 nemen. Beide buslijnen stoppen voor de deur van ons hotel.

Ongekend genieten

Wij snappen ook dat u na een dagje Walibi het liefst terugkeert naar uw hotel. Alle indrukken van de dag even rustig verwerken. Wij bieden naast onze heerlijke kamers in ons hotel vlakbij Walibi ook een goede menukaart aan. Kom gezellig eens eten in ons restaurant. Of het nu gaat om ontbijt, lunch of diner. Bij ons kunt u zeker terecht.

Meer informatie over onze hotels