Direct naar de contentDirect naar de footer

Huisje huren Veluwe

Goedkoop huisje huren Veluwe? Een huisje huren Veluwe doet u natuurlijk bij Valk Exclusief. Met een uniek aanbod midden in de mooie natuur gaat u gegarandeerd een geslaagde vakantie tegemoet met familie en/of vrienden. Bij ons heeft u de keuze uit meerdere vakantiehuisjes en daarnaast beschikken veel hotels over familiekamers. Op die manier verzekert u zich van een onvergetelijk uitje met het hele gezin, want voor iedereen is ruim plek. Een familiekamer boekt u bijvoorbeeld in Apeldoorn of Harderwijk. De kamers zijn zo ingedeeld dat er plaats is voor twee volwassenen en twee kinderen. In overleg kan dit worden uitgebreid met meer slaapplaatsen. Om die reden is een huisje huren Veluwe bij onze hotelketen een uitstekend idee.

Boek huisje huren Veluwe

Huisje huren Veluwe 2 personen

Een huisje huren op de Veluwe is een prima keuze als u er samen tussenuit wilt. Dit natuurrijke gebied leent zich uitstekend voor een wandeling of fietstocht. Paardrijden is eveneens een mogelijke activiteit. Daarom is een bezoek aan nationaal park De Hoge Veluwe beslist de moeite waard. Heeft het fenomeen schaapherder u altijd al geboeid? Neem dan eens een kijkje bij Schaapskooi Ginkelse Hei. Vooral vroeg in het jaar heeft u de kans om de lammetjes van dichtbij te zien. Gaat uw voorkeur uit naar een museumbezoek? Paleis Het Loo is al tientallen jaren open voor het publiek. Het paleis en nationaal museum liggen aan de rand van Apeldoorn. Dit uitstapje is nog een goede reden voor een huisje huren Veluwe.

Huisje huren Veluwe? Boek een familiekamer

Een huisje huren Veluwe in de wetenschap dat het u nergens aan ontbreekt? Ontdek de luxe van een familiekamer bij Valk Exclusief. Alles dat nodig is voor een geslaagde vakantie is dankzij ons binnen handbereik. Waar u in een vakantiehuisje zelf het ontbijt regelt, wordt dit in een hotel voor u gedaan. Bovendien is het altijd mogelijk om aan te schuiven bij het diner. Wij bereiden graag een heerlijke maaltijd voor u, uw partner en kinderen. Daarnaast is ons hotel voorzien van allerlei voorzieningen om het u naar de zin te maken. Maak gebruik van de verschillende wellness- of fitnessfaciliteiten en geniet van een ontspannen vakantie bij Valk Exclusief.

Bekijk al onze familiekamers