Direct naar de contentDirect naar de footer

Boek nu uw last minute midweek

Bent u in een spontane bui en wilt u gewoon een midweek heerlijk in de watten worden gelegd? Kies dan voor een last minute midweek bij een van de Valk Exclusief hotels. Onze hotels staan bekend om hun luxe ambiance en ruime hotelkamers en suites waar u tijdens uw last minute Nederland midweek heerlijk kunt ontspannen. Snelle beslissers die voor een last minute midweek weg kiezen, kunnen bij tal van onze hotels ook nog eens profiteren van speciale midweekarrangementen die tegen sterk verlaagde prijzen worden aangeboden. Met andere woorden: heerlijk overnachten in een hotel van topkwaliteit, zonder dat daardoor meteen de bodem van uw portemonnee in zicht komt.

Boek een last minute midweek

LAST MINUTES

LAST MINUTES

  • Topdeals
  • Scherpe prijzen
  • Verschillende hotels
  • Met of zonder luxe ontbijtbuffet

Wilt u op korte termijn een nachtje weg? Bekijk dan onze last minutes. Hier vindt u de scherpste tarieven voor verschillende hotels. Dit maakt uw verblijf natuurlijk net iets leuker. Wees er snel bij, want vol=vol.

Verras uw geliefde met een romantische midweek

Valk Exclusief hotels bevinden zich stuk voor stuk op prachtige locaties, die dankzij de praktische ligging aan of bij uitvalswegen zowel met eigen als met het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar zijn. De fraaie locaties dragen er ook in positieve zin aan bij dat u uw last minute midweek ook prima kunt benutten als romantisch uitstapje waarmee u uw partner verrast. Naast aangename kamers beschikt elk hotel dat u een last minute midweek aanbiedt ook over een à-la-carterestaurant waar u samen met uw geliefde in een ongedwongen sfeer van tal van overheerlijke gerechten kunt genieten. Vanzelfsprekend kunt u er ook als u uw midweek last minute boekt op rekenen dat onze medewerkers u perfecte service verlenen en dat u uw verblijf als een fantastische ervaring zult beschouwen.

Tijdens uw last minute midweek de omgeving verkennen

Los van een eventueel romantisch aspect is het natuurlijk ook mogelijk om middels een Valk Exclusief last minute midweek Nederland te gaan verkennen door op locaties te slapen waar u wellicht nog nooit eerder geweest bent. Omdat onze hotels zich altijd in of in de buurt van levendige plaatsen bevinden, zijn er rondom elk hotel waar u een last minute midweek kunt boeken heel veel verschillende mogelijkheden voor dagjes uit. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om attracties te bezoeken, kennis op te doen in musea in de regio of gewoon lekker te gaan shoppen. Daarnaast zijn er rond onze hotels ook volop mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. De last minute midweeks boekt u onder meer bij Hotel Akersloot, Hotel Avifauna, Hotel Dordrecht, Hotel Hengelo, Hotel Houten-Utrecht, Hotel Purmerend, Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk, Hotel Sneek en Hotel Utrecht.

Meer informatie over onze hotels