Direct naar de contentDirect naar de footer

Last minute nachtje weg

Wilt u last minute een nachtje weg? Dan bent u bij ons absoluut aan het juiste adres. Valk Exclusief biedt regelmatig tal van goede deals om last minute een nachtje weg te gaan.

Boek een last minute nachtje weg

Arrangementen

Naast een last minute nachtje weg bieden we ook regelmatig andere mooie arrangementen. Hiermee combineert u uw last minute nachtje weg met een bezoek aan bijvoorbeeld een dierentuin. Daar krijgt u, door onze goede contacten, een aantrekkelijke korting op uw toegangskaartje. Zo weet u zeker dat u niet teveel hoeft te betalen voor uw hotelovernachting én het bezoek aan de attractie in buurt. Meer weten? Kijk gerust even op de website van het desbetreffende hotel. Hier vindt u de beste acties voor een fijn last minute nachtje weg.

Nachtje weg last minute

Wilt u op de hoogte blijven van onze beste deals en hier regelmatig updates over ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief stuurt u e-mails met daarin de beste deals die voor 72 uur geldig zijn. Onder deze fantastische deals vallen natuurlijk ook de last minute nachtjes weg. Wilt u nooit een actie missen? Dit is uw kans!

Genieten van luxe

Heeft u een last minute nachtje weg geboekt? Dan mag u natuurlijk genieten van alle luxe die we namens Van der Valk aan iedere gast bieden. Zo zorgen we ervoor dat u niets te kort komt tijdens uw verblijf bij een van onze Valk Exclusief hotels.

Locatie en bereikbaarheid

Valk Exclusief snapt uiteraard dat u niet teveel wilt betalen voor uw hotelovernachting. Dat is dan ook de reden dat u onze hotels in alle gevallen nét buiten de stad vindt. U kunt bij ons zodoende gratis parkeren. Onze hotels zijn daarnaast gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Kom gezellig genieten bij een van onze accommodaties en kies zelf uw deal uit.

Meer informatie over onze hotels