Direct naar de contentDirect naar de footer
Tophotels bij Valk Exclusief
Tophotels bij Valk Exclusief
Tophotels bij Valk Exclusief
Tophotels bij Valk Exclusief

Leuke stad weekendje weg

Soms kan het ineens nodig zijn even op krachten te komen met een kort uitje. Dat hoeft niet per se ver te zijn. In Nederland zijn er immers tientallen steden die meer dan de moeite waard zijn. Een leuke stad voor een weekendje weg in gedachten? Bekijk dan sowieso eens of er een Van der Valk hotel in de buurt is. Niet alleen geniet u dan van vertrouwde kwaliteit, maar bovendien zijn er bij Van der Valk talloze aanbiedingen en arrangementen om in een leuke stad een nachtje weg te boeken.

Bekijk onze hotels

Uitstekende service in een leuke stad voor een weekendje weg

Een leuke stad voor een weekendje weg zonder Van der Valk in de buurt? Dat is zo goed als onmogelijk. Zowel in Nederland als in de omliggende landen zijn onze hotels alomtegenwoordig. Wat Van der Valk u kan bieden? Een uitstekende prijs en een onverslaanbare kwaliteit. Afhankelijk van uw geprefereerde bestemming is er bovendien altijd wel een arrangement dat als gegoten bij u past. Een combinatie van activiteiten, lekker tafelen, alle comfort en een rustige omgeving. Bovendien geniet u zo van korting op heel wat bezienswaardigheden en leuke attracties in de stad van uw keuze.

Leuke stad weekendje weg en toch rustig

De Van der Valk hotels in heel Nederland en de buurlanden zijn de ideale uitvalsbasis voor een stedentrip. In een leuke stad een weekendje weg beleven is des te leuker als u daarna ook kunt genieten van een rustige nacht. Elk Van der Valk hotel is immers gelegen in een idyllische omgeving vlak bij de uitvalswegen. Honger gekregen na een dagje bezichtigen en bezienswaardigheden bezoeken? Dan is het goed om te weten dat de restaurants in de Van der Valk hotels stuk voor stuk werken met verse producten en de hoogste kwaliteit op uw bord tevoorschijn toveren. Speciale eisen wat uw maaltijd betreft? Laat het ons weten en ons personeel zorgt ervoor. Eet smakelijk!

Leuke stad, weekendje weg? Bij Van der Valk Exclusief vindt u dagaanbiedingen, arrangementen en meer.

Meer informatie over onze hotels