Direct naar de contentDirect naar de footer
Tophotels bij Valk Exclusief
Tophotels bij Valk Exclusief
Tophotels bij Valk Exclusief
Tophotels bij Valk Exclusief

Voordelig logeren in leuke steden in Nederland

Er zijn genoeg leuke plaatsen in Nederland om te ontdekken in uw vrije tijd. Voorbeelden van leuke plaatsen voor weekendje weg in eigen land zijn Apeldoorn en Arnhem. Vanuit onze Van der Valk Exclusief hotels verkent u het mooie Nationaal Park de Hoge Veluwe, bezoekt u het Openluchtmuseum of Burgers Zoo en winkelt u gezellig in het sfeervolle centrum van beide steden. Wat vindt u de leukste stad van Nederland? U kunt in de buurt van alle leuke steden die ons land rijk is een luxe en voordelig verblijf boeken bij Van der Valk. Vanuit uw ruime kamer met eigen bubbelbad geniet u optimaal.

Bekijk onze hotels

Met het openbaar vervoer, de fiets of auto leuke steden van Nederland bezoeken

Houdt u van de drukte van de bruisende grote steden van Nederland? Of gaat u liever voor rust en ontspanning in uw luxe hotel met eigen wellnessruimte en een mooi indoorzwembad? Vanuit onze Van der Valk Exclusief hotels combineert u ontspanning en actief op pad gaan. Parkeer uw auto gratis bij ons hotel en verken per fiets of openbaar vervoer de leuke steden van Nederland.

Voordelig een kamer bij de leukste steden van Nederland

Onze goedkope kamers boekt u dicht bij de leuke steden in Nederland voor een dagje weg. We heten u graag welkom in onze hotels in Alkmaar, Almere, Assen, Nootdorp, Dordrecht, Arnhem, Emmeloord en Emmen, Enschede, Goes, Groningen, het gezellige Haarlem, Harderwijk, Heerlen, Hengelo en Utrecht, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Amsterdam, Middelburg, Sneek, Schiphol, Purmerend, Vianen, Heerlen en Zwolle. Ons Kasteelhotel Terworm is de perfecte luxe locatie voor een bezoek aan de leuke steden in Nederland tijdens een dagje weg.

Zakelijk logeren in de leuke steden van Nederland

Combineer een vergadering, conferentie of teamevent met een goede lunch en een zakelijk verblijf in een van onze Van der Valk exclusief hotels. De ligging van de hotels aan de hoofdwegen biedt de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de leuke steden van Nederland.

Meer informatie over onze hotels