Direct naar de contentDirect naar de footer

Phantasialand overnachten: Van der Valk Düsseldorf

Phantasialand valt elk jaar opnieuw flink in de prijzen wanneer de awards voor beste pretparken ter wereld worden uitgedeeld. Dit magisch pretpark net over de grens met Duitsland is dan ook voor Nederlandse gasten een populaire bestemming. Zoekt u een leuke plek met voldoende comfort om nabij Phantasialand te overnachten? Dan hebt u exact dat gevonden met het Van der Valk Hotel Düsseldorf.

Bekijk ons hotel dichtbij Phantasialand

Phantasialand met overnachting? Goed idee!

Het Van der Valk hotel in Düsseldorf is een populaire uitvalsbasis om nabij Phantasialand te overnachten. Dat heeft alles te maken met de vele faciliteiten en natuurlijk ook de ligging. Op slechts een steenworp afstand van de A44 en de A52 bent u snel op weg naar Phantasialand, op slechts een dikke twintig minuten rijden. Bovendien parkeren hotelgasten gratis en geniet u als de avond valt van een comfortabel bed in plaats van een ongezellige en lange terugrit.

Nabij Phantasialand overnachten in alle luxe

Phantasialand met overnachting? Dat hoeft niet in een uitgerangeerd hotel te zijn waar u, als de ochtend valt, blij bent om weer naar huis te mogen. Bij het Van der Valk Hotel Düsseldorf geniet u van tal van faciliteiten die van nabij Phantasialand overnachten een echt feest maken. Wat dacht u van een heuse wellness ter beschikking hebben of u even uitleven in de uitgebreide fitnesszaal? Wilt u de omgeving verkennen? Dan kunt u gelijk een fiets huren. Een fiets waarmee u bijvoorbeeld de dag na uw bezoek aan Phantasialand de stad Düsseldorf kunt verkennen. Ontdek de schitterende musea, de indrukwekkende dierentuin. Of ga voor het omvangrijke overige culturele aanbod van de stad. Aan u de keuze.

Van der Valk Düsseldorf: dat hoeft niet duur te zijn

Nabij Phantasialand overnachten in alle luxe? Dat hoeft absoluut niet duur te zijn. Regelmatig pakt Van der Valk immers uit met waanzinnige last minutes en goede arrangementen. Hou de aanbiedingen in de gaten en geniet van enkele leuke dagen.

Meer informatie over onze hotels