Direct naar de contentDirect naar de footer

Ponypark Slagharen

Ontspannend genieten van een dagje ponypark slagharen is méér dan een bezoek aan het gelijknamige attractiepark. Het nabijgelegen Emmen heeft u ook veel te bieden. Naast de dierentuin is er het gezellige stadscentrum om heerlijk te relaxen op de vele gezellige terrasjes. Op één dag ponypark slagharen en Emmen ontdekken is onmogelijk. Een comfortabel verblijf in het Van der Valk Hotel is zeker een goed idee.

Boek een hotel dichtbij een attractiepark

Ponypark slagharen: attracties voor alle leeftijden

Het attractie- en ponypark slagharen was lange tijd verbonden met pony’s. Die tijd is nu definitief voorbij. Er is in Slagharen géén pony meer te zien. Na de sloop van de Buffalo Ranch Houses is er in het ponypark slagharen geen plaats meer voor hen. Men rekent nu volop op boeiende attracties voor alle leeftijden. Een weekend Slagharen blijft in de eerste plaats een bezoek aan het park. Naast het volop genieten van de vele boeiende attracties zijn er nog de vele aangepaste evenementen. U geniet er geregeld van een aantrekkelijke Slagharen actie die u heel wat doet besparen. Dat is even goed het geval met een bezoek aan ponypark slagharen korting.

Uitstekend bereikbaar

Het Van der Valk hotel Emmen ligt aan de belangrijkste uitvalswegen en is dus makkelijk bereikbaar. De uitstekend aangelegde, perfect bewegwijzerde en goed onderhouden wandel- en fietspaden zijn ideaal om de nog ongerepte natuur te verkennen. Het openbaar vervoer is vlakbij en brengt u in géén tijd tot in het stemmige stadscentrum van Emmen of tot bij de Wildlands Adventure Zoo.

Wildlands Adventure Zoo

Hier verblijven dieren uit alle werelddelen. De Emmense dierentuin telt verschillende zones, waaronder de jungle, het poolgebied en de savanne. Zo wil men de vele bezoekers nauw betrekken bij het dagelijkse leven in de dierentuin. De Wildlands Adventure Zoo is een geslaagde combinatie van zeldzame dieren en hun natuurlijke omgeving.

Bruisend winkelcentrum Emmen

Een weekend slagharen arrangement is niet compleet zonder een bezoek aan het bruisende stadscentrum van Emmen. Met de vele winkelketens en gezellige horeca is het er heerlijk kuieren, kiezen en... kopen. Slecht weer moet niemand vrezen. Een deel van het centrum is overdekt. En elke vrijdag is er dan weer plaatselijke markt. Die werd in 2013 uitgeroepen tot de beste wekelijkse markt van Nederland. Het stadscentrum van Emmen ligt op amper negen kilometer van het Van der Valk Hotel Emmen.

Goedkoop ponypark slagharen en Emmen verkennen

Een weekendje Slagharen en Emmen moet niet veel kosten. Goedkoop genieten zonder comfort in te boeten doet u zeker bij Van der Valk. Wilt u ook genieten van het comfort van een Van der Valk Hotel? Maak dan zeker kennis met ons ruim en comfortabel aanbod.

Meer informatie over Hotel Emmen