Direct naar de contentDirect naar de footer

Slagharen accommodaties

Avonturen voor het hele gezin beleeft u in Attractiepark Slagharen. Een park waar attracties en entertainment samenkomen, waar Wild West Adventures afgewisseld worden door spannende shows. Attractiepark Slagharen is een goede optie als u er graag even tussenuit wil, maar wel graag in Nederland wil blijven. Door een bezoek aan het park te combineren met een goedkope overnachting in een Van der Valk hotel heeft u nog meer tijd om alle wonderen van het park in alle rust te beleven en echt even quality time te hebben met uw gezin.

Boek Slagharen accommodaties

Accommodaties dichtbij Slagharen

Wanneer u zoekt naar Slagharen accommodaties merkt u al snel dat er veel verschillende opties zijn. Een bungalow dichtbij Slagharen, een Slagharen tipi tent of een goedkope overnachting bij een Van der Valk hotel; het zijn allemaal Slagharen accommodaties die de revue passeren. Een groot voordeel bij Van der Valk hotels is dat deze doorgaans zeer centraal liggen. Hierdoor brengt u vanaf uw hotel snel en gemakkelijk een bezoek aan het park. U hoeft zo niet per se vroeg te vertrekken en kunt u zelfs tussendoor gemakkelijk teruggaan naar het hotel. Ideaal wanneer u kleine kinderen heeft die extra slaap nodig hebben of wanneer u zelf graag de mogelijkheid wil hebben om de rust te nemen.

Bezoek onze luxe Slagharen accommodaties

De Van der Valk Slagharen accommodaties staan bekend om hun luxe kamers, gastvrije personeel en diverse faciliteiten. Zo kunt u in sommige hotels genieten van een aangename wellness, zijn er een aantal hotels met uitgebreide fitnessfaciliteiten en kunt u in diverse hotels dineren in een luxe restaurant met een uitgebreide kaart. Bovendien kunt u doorgaans stijlvol ingerichte kamers verwachten met een luxe badkamer die van alle gemakken is voorzien. De Van der Valk Slagharen accommodaties zijn zeker een welkome onderbreking tijdens uw bezoek aan Attractiepark Slagharen, zodat ontspanning en sensatie zich kunnen afwisselen.

Meer informatie over onze hotels