Direct naar de contentDirect naar de footer
Tophotels bij Valk Exclusief
Tophotels bij Valk Exclusief
Tophotels bij Valk Exclusief
Tophotels bij Valk Exclusief

Stedentrip herfstvakantie

De dagen worden korter, de natuur verkleurt van groen naar vurig rood en goudgeel, en het is weer tijd om lekker bij elkaar te zijn. Niet alleen de aanblik van de natuur verandert in de herfst, ook de steden krijgen een heel andere uitstraling. Proef de sfeer van Amsterdam in de herfst of maak een stedentrip in de herfstvakantie naar Groningen. Ontdek nieuwe plekken van Haarlem of beleef het goede leven van Brabant in Breda. Er is genoeg te zien en te beleven tijdens een stedentrip in de herfstvakantie.

Bekijk onze hotels

Genieten van een stedentrip in oktober

Oktober is een perfecte maand om een stedentrip te maken. Zo is de kans groot dat in oktober het weer nog lekker mee zit met zo'n heerlijk najaarszonnetje. Hierdoor kunt u tussen het bekijken van de stad door lekker genieten van een drankje op een terras. Zit het weer niet mee? Dan bezoekt u tijdens de stedentrip in de herfstvakantie een mooi museum. Of u blijft lekker in het Van der Valk hotel bij de stad en laat u verwennen met een heerlijk wellnessarrangement.

Tips voor een stedentrip in de herfstvakantie

Of u nu op stedentrip in de herfstvakantie gaat met zijn tweetjes of met het gezin, wanneer u op zoek bent naar rust en ontspanning, dan raden wij aan een stedentrip voor de herfstvakantie te boeken in een regio waar op dat moment (nog) geen vakantie is. Woont u bijvoorbeeld in regio midden en heeft u later herfstvakantie dan bijvoorbeeld regio zuid of noord, kies dan voor een goedkope stedentrip voor herfstvakantie in een van die regio’s. Zo bespaart u geld en geniet u optimaal van een heerlijke stedentrip in oktober met het hele gezin.

Boek een arrangement

Om optimaal van uw stedentrip in de herfstvakantie te genieten, boekt u een van onze heerlijke najaarsarrangementen. Bijvoorbeeld met tickets voor een museum of andere bezienswaardigheid. Neemt u een hotel net buiten de stad, maak dan gebruik van onze fietsverhuur of shuttleservice. Zo wordt de herfstvakantie nog leuker.

Meer informatie over onze hotels