Direct naar de contentDirect naar de footer
Tophotels bij Valk Exclusief
Tophotels bij Valk Exclusief
Tophotels bij Valk Exclusief
Tophotels bij Valk Exclusief

Stedentrip

Binnen Europa vallen er tal van leuke stedentrips te beleven. De romantische straten van Parijs, het drukke Londen, het modebewuste Milaan, en ga zo maar door. In de top 10 stedentrips in het continent vallen echter ook de Nederlandse steden niet te vergeten. Het moderne Rotterdam is een heuse belevenis en Amsterdam is hoe dan ook een stedentrip die iedereen ooit wel eens in zijn of haar leven moet ondernemen. Bovendien heeft een stedentrip binnen Nederland het voordeel dat het zeer goedkope stedentrips zijn. Lijkt dat u wel wat? Dan hebt u door te kiezen voor de Van der Valk hotels meteen een ideale uitvalsbasis te pakken.

Bekijk onze hotels

Veelzijdig Nederland voor leuke stedentrips

Nederland heeft een vat vol steden die wel hun plek kunnen opeisen in de top 10 stedentrips in Europa. Naast de bekende namen als Amsterdam en Rotterdam zijn ook Leiden, Den Haag, Apeldoorn en nog veel meer de moeite waard. Bij elk van deze steden vindt u in de buitenrand een van de Van der Valk hotels terug. Genieten van het vertrouwde comfort en de luxe van onze hotels hoeft overigens niet duur te zijn. Er zijn tal van dagaanbiedingen, last minutes en arrangementen waardoor u voor uw stedentrip nooit te veel betaalt.

Stedentrip: de bereikbaarheid van de hotels

De Van der Valk hotels gaan allemaal uit van een bekend concept. In de regel vindt u onze hotels terug langs snelwegen en nabij de uitvalswegen. Vlot bereikbaar in een idyllische omgeving waar u helemaal tot rust kunt komen na een drukke dag. Neem zeker ook eens een kijkje bij de vele faciliteiten van onze hotels. Heerlijk ontspannen kan in de meeste filialen van Van der Valk in de wellness, het zwembad of in de fitness. Bovendien kunt u ook tal van arrangementen boeken inclusief de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad in kwestie. Voordelig boeken voor een stedentrip? Dan kiest u voor Van der Valk.

Een stedentrip boeken binnen Nederland of de naburige landen? Dan zit u goed bij Van der Valk!

Meer informatie over onze hotels