Direct naar de contentDirect naar de footer

Toverland hotel

Toverland is één van de jongste, snelst groeiende en meest bijzondere attractieparken in Nederland. Sinds zijn opening in 2001 won het park al meerdere prijzen en zijn de bezoekersaantallen gestaag toegenomen. Bent u van plan om met uw partner of gezin er een uitje van te maken? Dan zoekt u ongetwijfeld een Toverland hotel dat aan uw wensen voldoet. Een hotel nabij Toverland dat aan die voorwaarden voldoet? Dat is het Van der Valk Hotel Düsseldorf.

Bekijk ons hotel dichtbij Toverland

Overnachten nabij Toverland in stijl

Het Van der Valk hotel Düsseldorf is niet meteen de eerste keuze waar mensen aan denken bij een Toverland hotel. Nochtans is dat onterecht. Gelegen aan het knooppunt van de A44 en de A52 en met gratis parkeergelegenheid is dit hotel nabij Toverland een geknipte uitvalsbasis op minder dan een uurtje rijden. Bovendien biedt deze locatie u de kans om een dagje Toverland met overnachting te combineren met een leuke citytrip in Düsseldorf.

Toverland hotel met magische faciliteiten

Een uitje Toverland met overnachting? Dan spreekt het voor zich dat u liefst ook enige luxe ter plekke heeft. Niets is immers heerlijker dan na een dagje uit met de familie alles los te kunnen laten en te ontspannen. Bij het Van der Valk Hotel Düsseldorf is er bijvoorbeeld een indrukwekkende wellness, die gratis is voor de hotelgasten. Ook zijn er een fitnesszaal en een businesscenter.

Overnachten nabij Toverland voor een goede prijs

Het Van der Valk hotel Düsseldorf is niet alleen een geweldige uitvalsbasis als Toverland hotel, maar ligt ook vlakbij Phantasialand en natuurlijk enkele van de leukste Duitse steden zoals Düsseldorf en Keulen. Wilt u hier in alle luxe van genieten zonder een fortuin uit te geven? Dan kan dat bij Van der Valk dankzij de vele arrangementen en last minuten aanbiedingen. Zo kunt u verschillende 3 = 2 deals sluiten of kiezen voor leuke arrangementen met een culinaire twist. Een Toverland hotel waar u alle comfort heeft en bovendien nog eens lekker tafelt? Dat vindt u hier.

Meer informatie over onze hotels