Direct naar de contentDirect naar de footer

Vakantiepark Slagharen aanbieding

Heerlijk even naar Attractie- en Vakantiepark Slagharen met aanbieding? Reken maar dat u bij ons aan het goede adres bent. Dankzij onze banden met Attractie- en Vakantiepark Slagharen hebben wij een aanbieding die u niet kunt weerstaan. Overnachten in luxe in ons hotel, en overdag gezellig naar Slagharen.

Boek een Vakantiepark Slagharen aanbieding

Onze Slagharen weekend aanbieding

Doordat wij veel samenwerken met Attractie- en Vakantiepark Slagharen hebben wij een aanbieding die u niet vaak zult tegenkomen. Wij bieden namelijk de mogelijkheid om bij ons Van der Valk Exclusief-hotel in Emmen te overnachten inclusief een bezoek aan Slagharen. De prijs van het arrangement omvat de overnachting in ons hotel en het bezoek aan Slagharen. Goedkoper vindt u het nergens.

Aanbieding Slagharen dit weekend!

Wilt u dit weekend nog genieten van onze attractie- en vakantiepark Slagharen aanbieding? Kijk dan zeker even verder. Speciaal voor last-minutes hebben we een nog leukere prijs samengesteld! Wilt u zeker weten dat u niet teveel betaalt, en toch een fijn weekend weg hebben? Dan komt het zeker goed.

Vakantiepark Slagharen aanbieding in Emmen

Het hotel van Van der Valk Exclusief dat het dichtst bij Slagharen is gelegen is ons hotel in Emmen. Vanuit deze Drentse stad bent u binnen een halfuurtje op de parkeerplaats van Slagharen. Het hotel is gelegen langs de A37, tussen Nieuw-Amsterdam en Erica. Ons hotel is ook prima te bereiken met het openbaar vervoer.

Arrangementen

Naast onze Attractie- en Vakantiepark Slagharen aanbieding, hebben we tal van andere leuke arrangementen voor u. Wat dacht u bijvoorbeeld van een arrangement waarbij u in alle rust kunt genieten van het mooie Drentse landschap? Wij regelen de fietsen en verschillende routes, en u kunt heerlijk genieten. Daarnaast is het ook mogelijk om iedere dag bij ons een hapje te komen eten. Voor zowel ontbijt, lunch als diner kunt u terecht in ons restaurant. We zien u graag in ons hotel ten zuiden van Emmen.

Meer informatie over onze hotels