Direct naar de contentDirect naar de footer

Veluwe hotel

In de buurt van een van Nederlands mooiste natuurgebieden zijn meerdere comfortabele hotels. Veluwe hotels beschikken allemaal over luxe kamers, waar standaard een flatscreen en luxe badkamer aanwezig zijn, evenals een eigen terras of balkon. In de restaurants kunt u uitgebreid ontbijten en internationale gerechten bestellen voor de lunch of het diner. In de omgeving is zowel natuur als cultuur nooit ver weg.

Boek Veluwe hotel

Laat u verwennen in een luxe Veluwe hotel

Overnachten op de Veluwe kan bijvoorbeeld in Duiven, gelegen aan de A12, niet ver van de Nationale Parken De Hoge Veluwe en Veluwezoom. Ruime kamers en de aanwezigheid van een zwembad en wellness faciliteiten zorgen voor een heerlijk relaxed verblijf in dit hotel op de Hoge Veluwe.

Musea bezoeken en apen kijken

Overnachten op de Veluwe betekent: wandelen en fietsen, maar ook cultuur. Het Kröller-Müller Museum is in een kwartier te bereiken met de auto vanuit het sfeervolle Veluwe hotel in Apeldoorn. Het is een mooi tochtje door de natuur over de N304. Na afloop kunt u in uw hotel op de Veluwe genieten van het à la carte restaurant en de luxe kamers. Echt een goede plek voor een relaxte familievakantie, en natuurlijk ook voor business trips. De volgende dag bent u helemaal fris om de Apenheul te bezoeken, zo’n vijf kilometer van het hotel gelegen.

Leuke uitstapjes vanuit uw Veluwe hotel

In Harderwijk, aan de rand van de Veluwe, bevindt zich het Dolfinarium. Het viersterren Hoge Veluwe hotel is een kwartiertje fietsen hiervandaan. U kunt dan meteen de gezellige oude binnenstad bezoeken. De andere kant op ligt de prachtige natuur, die uitnodigt tot het maken van lange wandelingen en fietstochten. Op de Hoge Veluwe leven veel wilde dieren zoals edelherten en moeflons. Om er zeker van te zijn ze te zien, kunt u naar een van de wildobservatieposten gaan.

Oude Hanzesteden Harderwijk en Zwolle

Zwolle is een Hanzestad met een prachtig centrum, omringd door een gracht en oude stadsmuren. Uw Veluwe hotel in Zwolle daarentegen, is een modern gebouw, voorzien van alle gemakken. Ook dit Veluwe hotel, gelegen aan de A28, is de perfecte plek voor een ontspannen vakantie met alle comfort.

Meer informatie over onze hotels