Direct naar de contentDirect naar de footer

Weekend Phantasialand

Bent u van plan om een weekend naar Phantasialand te gaan, en op zoek naar een hotel nabij Phantasialand? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Een weekend Phantasialand in combinatie met een overnachting bij Van der Valk Exclusief-hotel Düsseldorf zorgt voor nog meer plezier!

Bekijk ons hotel dichtbij Phantasialand

Weekendje Phantasialand inclusief overnachting

Phantasialand is een van de grootste pretparken in Duitsland en is zeer geliefd bij jong en oud. Bij Phantasialand hotels in de buurt vinden is niet moeilijk. Het vinden van een geschikte kamer in een van de hotels in de omgeving van Phantasialand kan echter vrij lastig zijn. Kies daarom voor een weekend Phantasialand met een comfortabele kamer bij Van der Valk Exclusief-hotel Düsseldorf. Ons hotel is gelegen op slechts een klein uurtje van Phantasialand.

Arrangementen tijdens een weekend Phantasialand

Naast de luxe die u van ons gewend bent zijn er nog meer redenen om een weekend Phantasialand inclusief overnachting bij Van der Valk Exclusief Düsseldorf te boeken. Wat dacht u alleen al van alle arrangementen die we u kunnen bieden? Dankzij deze arrangementen weet u zeker dat u voor een weekend weg niet teveel zult betalen. Zo kunt u bij Van der Valk Exclusief-hotel Düsseldorf kiezen voor een dinerspecial of een junior suite-arrangement. Met deze arrangementen geniet u van nog meer luxe tijdens uw weekend weg.

Kom eten in ons hotel

Na een drukke dag in Phantasialand, of ergens anders waar u maar naartoe bent geweest, is het natuurlijk belangrijk om goed en lekker te eten. Wij nodigen u dan ook graag uit in het restaurant van het hotel, waar u kunt kiezen van een uitgebreide menukaart. Onze specialiteiten liggen in de traditionele keuken, maar op onze kaart zijn ook tal van andere gerechten te vinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een typisch Duits gerecht? Of gaat u liever voor iets oosters? Bij ons bent u ook op culinair gebied aan het goede adres.

Meer informatie over onze hotels