Direct naar de contentDirect naar de footer

Efteling overnachten kan goedkoop

U heeft een geweldige dag gehad in de Efteling. De Fata Morgana was weer prachtig, de Rode schoentjes dansten volop en Villa Volta zinderde door het lijf. Kortom het was heerlijk. Helaas moest u zo nu en dan wel lang in de rij staan en voelt u al het lopen over het park best in de benen. Ook de kinderen zijn moe. Dan is het juist fijn om te weten dat uw bed al is opgemaakt bij Hotel Tilburg en het diner voor u klaarstaat. En bij de Efteling overnachten is goedkoop, want Hotel Tilburg is een van de goedkope hotels bij de Efteling.

Boek Efteling overnachten goedkoop

Efteling arrangement

Efteling arrangement

  • Overnachting in Hotel Tilburg
  • Inclusief ticket voor de Efteling
  • Geen reserveringskosten

Laat al je fantasieën werkelijkheid worden tijdens een bezoek aan de Efteling. Ervaar 35 verschillende attracties voor jong en oud met het Efteling arrangement van hotel Tilburg.

Boek een Efteling arrangement

Goedkoop overnachten in de buurt van de Efteling doet u bij Hotel Tilburg. Kies voor het Efteling arrangement van ons hotel. Dit bestaat uit twee overnachtingen, inclusief twee keer ontbijt en twee driegangendiners. Natuurlijk is uw entree voor de Efteling inbegrepen. Zo wordt bij de Efteling overnachten goedkoop. U hoeft eigenlijk alleen maar voor uw lunch te zorgen in het park zelf. Kies zelf uw romantische tweepersoonssuite voor een uitje met zijn tweetjes of juist de grote, gezellige familiekamers waar u met de kinderen verblijft. Bij de Efteling overnachten is goedkoop, maar daarom niet minder luxe. U geniet in iedere kamer van een eigen badkamer met ligbad en regendouche.

Geniet van vele extra’s

Tijdens uw verblijf in Hotel Tilburg maakt u uiteraard gebruik van de verschillende faciliteiten. Zo staan de fietsen van onze eigen fietsverhuur al voor u klaar. Heerlijk om even naar de Efteling te fietsen. Heeft u geen zin om in de file te staan op de parkeerplaats? Geen probleem, want bij de Efteling overnachten is goedkoop en biedt u gebruik van de shuttleservice. Wij brengen u en halen u aan het einde van de dag gewoon weer op. Uw auto staat gratis op u te wachten bij het hotel. Verder maakt u gebruik van de wellness faciliteiten, het zwembad en de gratis wifi in het hele hotel. Kunt u meteen uw belevenissen delen. Wie zegt dat bij de Efteling overnachten niet goedkoop is, heeft nog geen Efteling arrangement bij Hotel Tilburg geboekt.

Meer informatie over onze hotels