Direct naar de contentDirect naar de footer

Familie weekend weg

Wilt u binnenkort met uw familie weekend weg, dan bent u bij Valk Exclusief aan het juiste adres. Bijna alle Valk Exclusief hotels in Nederland beschikken over speciale familiekamers. Een weekendje weg familiekamer is leuk voor zowel volwassenen als kinderen. Kies het hotel dat het beste bij jullie wensen en behoeften past en ga met het hele gezin op pad. In en rondom Valk Exclusief hotels is genoeg te doen voor jong en oud. Kijk op onze website voor de beschikbaarheid en geniet binnenkort van een heerlijk weekendje weg met het hele gezin!

Boek een familie weekend weg

Genoeg te doen in het prachtige Nederland

Een familie weekend weg in Nederland is de ideale manier om er even tussenuit te zijn. Er hoeft een weekend niet gekookt te worden en ook over opruimen en schoonmaken hoeft u zich geen zorgen te maken. ’s Ochtends schuiven jullie met z’n allen aan bij het uitgebreide ontbijtbuffet en vervolgens is het tijd om op pad te gaan. Kies bijvoorbeeld voor een Valk Exclusief hotel in de buurt van de Veluwe en ga een middag wandelen, fietsen of kanoën. Verblijft u tijdens uw familie weekend weg liever in een grote stad, dan kan dat natuurlijk ook. Ga samen winkelen, bezoek een museum met leuke tentoonstellingen voor kinderen of breng een middag door op het strand. Een familie weekendje weg Nederland kunt u helemaal naar uw eigen wensen inrichten. Vraag het personeel van het hotel om tips voor leuke uitjes in de buurt en ga met het hele gezin op avontuur.

Heerlijk ontspannen in onze luxe hotels

Een weekendje weg met familie in een luxe hotel is ideaal. Alles wordt voor u geregeld en er zijn talloze faciliteiten. Boekt u voor uw familie weekend weg een speciale familiekamer, dan hebben de kinderen genoeg ruimte om te spelen en kunnen de volwassenen ’s avonds rustig napraten in het lounge gedeelte, wanneer de kinderen slapen. Een weekendje weg familie bij Valk Exclusief draait om ontspannen en genieten. Enkele van onze hotels hebben uitgebreide wellnessfaciliteiten, waar u tijdens uw familie weekend weg gebruik van kunt maken. Boek bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling of massage en duik ’s avonds het zwembad of de sauna in.

Bekijk alle familiekamers