Direct naar de contentDirect naar de footer

Familieweekend

Een familieweekend is dé manier om nader tot elkaar te komen en quality time met het gezin te beleven. Beleef uw familieweekend weg dus in stijl, in één van de comfortabele en luxueuze familiekamers of bungalows van Valk Exclusief. U en uw gezin zullen hier ongetwijfeld heerlijk tot rust komen.

Boek een familieweekend

Familiekamers bij Valk Exclusief

Familiekamers bij Valk Exclusief

  • ruime gezinskamers
  • maximaal 7 personen
  • royale badkamers
  • gescheiden ruimtes

Graag een nachtje weg met de kinderen? Bij Van der Valk is dat geen enkel probleem! Wij bieden comfortabele accommodaties voor jong en oud.

Neem een kijkje in ons assortiment met familiekamers.

Comfortabele accommodatie familieweekend

Een familieweekend accommodatie moet natuurlijk aan verschillende eisen voldoen. U wilt uw familieweekend comfortabel doorkomen, en genieten van een bepaalde luxe. Speciaal daarom vindt u bij Valk Exclusief luxueuze familiekamers voor 4, 5, 6 of 7 personen, die van alle gemakken voorzien zijn. Slaap dus gezellig met de hele familie op één kamer tijdens uw familieweekend en maak gebruik van de luxueuze badkamer en andere faciliteiten die u op de kamer vindt. Gaat u liever voor iets meer ruimte? Bij Hotel Akersloot boekt u een luxe bungalow voor het hele gezin. Neemt u een baby mee tijdens uw uitje? Dan plaatsen wij graag een babybedje op de kamer. Tijdens een verblijf leggen wij namelijk graag zowel de grote als de kleine gasten in de watten! Dit maakt onze hotels ideaal als familieweekend accommodatie.

Familieweekend hotel: te vinden door het hele land!

Tijdens uw familieweekend blijft u uiteraard niet de hele dag op uw kamer zitten. Maak daarom ook gebruik van de andere faciliteiten van het hotel of ontdek de omgeving. Per hotel verschilt het welke faciliteiten u er vindt. Kies bijvoorbeeld voor een hotel met wellness en zwembad als u tijdens uw familieweekend even lekker wilt ontspannen, of ga voor een hotel met een gezellig restaurant en terras als u lekker wilt lunchen of dineren tijdens uw uitstapje. De familiekamers van Valk Exclusief vindt u bovendien verspreid door het hele land. Kies dus precies de stad of regio die u graag wilt ontdekken. Bijvoorbeeld vlakbij een bruisende grote stad, een pretpark, een mooi natuurgebied of de kust. Het is maar net wat u en uw gezin graag willen ondernemen tijdens een gezellig familieweekend weg. Bekijk dus snel ons aanbod, en kom snel genieten van een heerlijk familieweekend in ons hotel. Of u nu kiest voor een arrangement of voor enkel een overnachting, u geniet van een ontspannen verblijf.

Boek een familiekamer