Direct naar de contentDirect naar de footer
Van der Valk Avifauna
Van der Valk Avifauna
Wakker worden
Vergaderingen & congressen

Hotel Avifauna

Een uniek uitstapje maken in het Groene Hart? Combineer een bezoek aan Vogelpark Avifauna met een overnachting in het Van der Valk hotel Avifauna. Dankzij een fantastische ligging van ons schitterende Avifauna hotel bent u binnen enkele minuten in het groene en gezellige park. Bovendien heeft ons viersterrenhotel alles om er een onvergetelijke tijd van te maken. We zijn goed bereikbaar met de auto en ook Gouda, Rotterdam en Amsterdam liggen binnen handbereik. Bovendien kunt u bij hotel Avifauna gratis parkeren en maakt u kosteloos gebruik van wifi. Boek daarom met uw partner of gezin een weekendje weg naar Alphen aan den Rijn!

Boek hotel Avifauna

Avifauna Hotel

Avifauna Hotel

  • Viersterrenhotel
  • Gelegen naast het prachtige Vogelpark Avifauna
  • Bewonder het Groene Hart vanaf het water met onze rondvaartboot
  • Avifauna arrangement

Hotel Avifauna ligt aan het gelijknamige vogelpark. Een unieke en bijzondere locatie midden in het Groene Hart van Zuid-Holland.

Wat te doen in de omgeving?

Een verblijf in hotel Avifauna is nooit saai, want het hotel grenst direct aan het gelijknamige vogelpark. Bij dit dierenpark ligt de nadruk op vogels. Avifauna is een van de bekendste vogelparken ter wereld. Daarom loont het altijd om er een dagje door te brengen, want kinderen vermaken zich ook prima in de speeltuin. Na een bezoek aan het dynamische park, ploft u neer op een terras in Alphen aan den Rijn voor een heerlijke borrel. Toe aan een actief uitstapje? Kom in beweging en maak gebruik van de waterski- en wakeboardbaan in Alphen aan den Rijn. Wilt u meer zien van de omgeving? Reis af naar het mooie Gouda. Deze stad heeft diverse verborgen schatten. Breng er een bezoek aan de beroemde Sint-Janskerk of laat u verrassen door de Stroopwafelfabriek.

Geniet van een prettig verblijf in een hotel Avifauna

Overnachten in een hotel Avifauna met de zekerheid dat het u nergens aan ontbreekt? Boek dan enkele overnachtingen inclusief ontbijt bij Van der Valk in Alphen aan den Rijn. Bekijk het aanbod kamers en suites op de website en selecteer de gewenste aankomst- en vertrekdatum. Iedere hotelkamer beschikt over comfortabele bedden en er is altijd een ruime badkamer met ligbad en/of douche. Dineren doet u natuurlijk in ons eigen restaurant waar chef-koks met liefde een driegangendiner voor u bereiden. Voor een hapje en drankje bent u ook van harte welkom in onze hotelbar. Kom daarom logeren in ons hotel Avifauna en geniet van een onbezorgde tijd met uw partner of gezin!

Meer informatie over onze hotels