Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotels in Zeeland

Wie in Nederland wil genieten van de bruisende zee met woeste golven en uitgestrekte zandstranden, is in de provincie Zeeland op de juiste plaats. De Zeeuwse kust biedt genoeg vertier voor jong en oud. Zo kunnen kinderen zich kostelijk vermaken met het zand en het water en hebben volwassenen de gelegenheid om lange strandwandelingen te maken of te relaxen met een goed boek. Wanneer u graag in Zeeland wil verblijven, bieden hotels in Zeeland, zoals het van Van der Valk hotel Goes of Middelburg, fraaie locaties om te overnachten.

Boek een hotel in Zeeland

Hotel aan de kust

De Van der Valk hotels in Zeeland zijn erg populair, omdat de Zeeuwse stranden op fietsafstand van de hotels liggen. Het Van der Valk hotel Middelburg is een van de hotels in Zeeland dat beschikt over een bar en een zonovergoten terras. Bovendien heeft het hotel een speeltuin, waardoor ook kinderen heerlijk kunnen ravotten. Van der Valk hotel Goes beschikt over een gezellig restaurant en sfeervolle brasserie. De sfeer in het hotel is gemoedelijk en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De kamers van de hotels in Zeeland zijn sfeervol ingericht en u kunt gratis gebruik maken van WiFi.

Last minute hotel aan de kust

De Van der Valk hotels in Zeeland zijn de ideale basis om te gebruiken als u diverse bezienswaardigheden wil bezoeken. Wanneer u spontaan heeft besloten dat u in een van deze twee hotels in Zeeland wil verblijven, kunt u het geluk hebben dat er nog een last minute optie voor u vrij is. Als u zeker wil zijn van een kamer dichtbij de kust, raden wij aan om ruim op tijd uw reservering door te geven. Door uw reservering tijdig door te geven, weet u zeker dat u kunt genieten van betaalbare luxe dichtbij populaire bezienswaardigheden, zoals Deltapark Neeltje Jans en Het Arsenaal in Vlissingen. Natuurlijk is het ook een optie om in uw kamer te blijven en te genieten van de luxe die Van der Valk u te bieden heeft.

Meer informatie over onze hotels