Direct naar de contentDirect naar de footer

Last minute huisje

Wilt u er een weekendje tussenuit en een last minute huisje boeken? Maak dan eerst kennis met het comfort van een familiekamer in een van de Van der Valk-hotels. Die beschikken over veel luxe, zoals een eigen douche, airco, gratis wifi en parkeergelegenheid. Zelfs een sauna met overnachting in een wellness hotel is mogelijk. En dat alles voor een budgetvriendelijke prijs die lager is dan een last minute huisje. Boek dus een familiekamer bij hotel Van der Valk. Dat is altijd een goed idee.

Boek een last minute huisje

Boerderijwoning - Hotel Leeuwarden

Boerderijwoning - Hotel Leeuwarden

  • Ruime woning voor 2, 4, of 6 personen
  • Gratis gebruik van hotel faciliteiten
  • Eigen woonkamer en terras
  • Eigen parkeerplaats

Volledig gemeubileerde eigen woning met een moderne keuken, gezellige woonkamer met open haard, een comfortabele badkamer en voor de deur een privé terras. De boerderij is direct naast het hotel gelegen.

Luxe kamers of een last minute huisje?

Geen enkel last minute huisje is zo comfortabel ingericht als een familiekamer bij Van der Valk. Hotel Maastricht beschikt over 188 luxe kamers en suites, een gezellig à-la-carterestaurant met een schitterend terras, en een aangenaam zwembad. Naast alle faciliteiten geniet u met het reserveren van een familiekamer hier bovendien van live-cooking en een gezellige brasserie. Een last minute huisje boeken voor een ontspannen weekend? Daar denkt niemand nog aan als u al deze luxe hebt gezien.

Historisch stadscentrum

De historische stad Maastricht is een bezoek meer dan waard. Behalve een historisch centrum heeft de stad tevens een modern ogend gedeelte. Zijn sfeervolle straten met gezellige winkeltjes en boetieks naast grote ketens, zijn stemmige cafés en terrassen, zijn waardevolle kerken, monumenten en de bourgondische levensstijl maken van Maastricht een gastvrije stad. Een van zijn grootste troeven is het stadspark. Een toevluchtsoord voor de vele dagjestoeristen. Tijdens uw bezoek moet u zeker het Vrijthof gezien hebben. Het is dé plek om bij het drinken van een lekker plaatselijk biertje te genieten van het bruisende stadscentrum. Op wandelafstand van het Van der Valk-hotel bevindt zich het Bonnefantenmuseum voor beeldende kunst. Andere toppers zijn de Dominicanenkerk, de gerenoveerde wijk 't Wyck en de kazematten met hun unieke gangenstelsel. Dit alles weegt zeker niet op tegen de zaken die een last minute huisje op een vakantieterrein buiten de stad te bieden heeft.

Meer informatie over onze hotels