Direct naar de contentDirect naar de footer

Last minute vakantie Nederland

Een last minute vakantie in Nederland kan overal, maar of u over zoveel comfort zult beschikken als in een van de vele Van der Valk hotels valt sterk te betwijfelen. Ons aanbod aan luxe en comfort is zo groot dat u lang zult moeten zoeken om ergens anders hetzelfde te vinden. Met een last minute vakantie Nederland weekend bij Van der Valk verblijft u in een comfortabele familiekamer voor een zacht prijsje. Heeft u nog geen keuze gemaakt tussen de vele verschillende hotels van Van der Valk? Onze populaire hotelketen verrast regelmatig met een breed aanbod aan betaalbare hotelkamers en suites. Een onvoorzien weekend weg zorgt voor extra sfeer en zal u zeker boeien. Een leuke last minute vakantie Nederland bij Van der Valk maakt uw minivakantie net dat tikje aangenamer!

Boek een last minute vakantie Nederland

LAST MINUTES

LAST MINUTES

  • topdeals
  • scherpe prijzen
  • verschillende hotels
  • met of zonder luxe ontbijtbuffet

Wilt u op korte termijn een nachtjeweg? Bekijk dan onze last minutes. Hier vindt u de scherpste tarieven voor verschillende hotels. Dit maakt uw verblijf natuurlijk net iets leuker. Wees er snel bij, want vol=vol.

Last minute vakantie Nederland

Niets weegt op tegen het comfort en de luxe van een familiekamer of suite bij een leuke last minute van Van der Valk. Onverwacht een heerlijk weekendje er tussenuit met uw partner, familie of vrienden? Dat maakt alles nog leuker! Daarbij ontdekt u natuurlijk ook steeds nieuwe plaatsen waar u anders wellicht nooit zou komen.

Een comfortabele kamer of luxe suite?

Wilt u van een lange of van een korte vakantie genieten met alle comfort en luxe, die de Van der Valk Exclusief hotels u bieden? Met zo'n last minute vakantie Nederland geniet u in uw eigen jacuzzi en op uw privé dakterras. Een last minute suite huurt u vaak aan de prijs van een familiekamer. Wilt u een luxe verblijf, maar wordt deze nog niet als last minute aangeboden? Geen nood: eventjes geduld en u boekt uw favoriete luxe suite aan een leuk prijsje.

Een weekendje er tussenuit

Kijkt u uit naar last minute vakantie Nederland hotels om lekker onbezorgd uit te slapen? Ook dat kan met een brunch en de late check-out. En naast een last minute vakantie Nederland kunt u bij Van der Valk uiteraard ook vroeg boeken. Dan kunt u uw favoriete wellness-arrangementen nog voordeliger boeken dan anders het geval was!

Meer informatie over onze hotels