Direct naar de contentDirect naar de footer

Nachtje weg met kind

Niet alleen voor u is een nachtje ertussenuit een fijn vooruitzicht, ook uw kind kan zich helemaal uitleven bij een nachtje weg in een comfortabel hotel. Onze Van der Valk hotels hebben verschillende familiekamers met diverse luxe voorzieningen, zodat u de hectiek van het dagelijks leven even achter u kunt laten en in alle rust kunt genieten van een nachtje weg met kind. De Van der Valk hotels zijn op verschillende mooie locaties in Nederland gevestigd, waardoor er altijd wel een geschikt hotel te vinden is in de omgeving die u voor ogen heeft.

Boek een nachtje weg met kind

Familiekamers bij Valk Exclusief

Familiekamers bij Valk Exclusief

  • ruime gezinskamers
  • maximaal 7 personen
  • royale badkamers
  • gescheiden ruimtes

Graag een nachtje weg met uw kind(eren)? Bij Van der Valk is dat geen enkel probleem! Wij bieden comfortabele accommodaties voor jong en oud.

Neem een kijkje in ons assortiment met familiekamers.

Nachtje weg met kind in familiekamer Van der Valk

De sfeervolle familiekamers zijn in het bezit van gratis wifi en een comfortabele badkamer, maar kunnen daarnaast ook voorzien zijn van een eigen televisie voor de kinderen en een leuk stapelbed. De faciliteiten in de familiekamers zijn afhankelijk van het hotel dat u boekt en kunnen per hotel verschillen. Behalve de prettige sfeer in de behaaglijke familiekamers heerst er ook voorbij de deuren van uw kamer een aangename ambiance. In sommige hotels kunt u met uw kind genieten van de aanwezigheid van een zwembad en bovendien zijn er ook een aantal hotels met een speeltuin. Een nachtje weg met kind zal u en uw kind(eren) dankzij Van der Valk nog lang bijblijven.

Nachtje weg met kind in Nederland met leuke arrangementen

Een nachtje weg met een kind bij één van de Van der Valk hotels is een uitstekende oplossing als u er even tussenuit wilt gaan, maar wel graag in Nederland wilt blijven. Een groot voordeel van de Van der Valk hotels is dat de hotels altijd wel in de buurt van een leuke bezienswaardigheid te vinden zijn. Vanaf uw hotel kunt u diverse activiteiten ondernemen, zoals bijvoorbeeld een bezoek aan een pretpark of dierentuin. Ontdek de verschillende arrangementen en kortingen. Door een overnachting met een bezoek aan een trekpleister te combineren, kunt u een nachtje weg met een kind in een luxe Van der Valk hotel nog specialer maken.

Meer informatie over onze hotels