Direct naar de contentDirect naar de footer

Nachtje weg Zeeland

In Zeeland nachtje weg met de hele familie? In plaats van een vakantiehuisje is het ook mogelijk om te overnachten in een hotel. Betaalbaar een nachtje weg Zeeland realiseert u goedkoop door het boeken van een familiekamer bij het Van der Valk Exclusief hotel in Middelburg. De hoofdstad van de provincie Zeeland is een trotse stad en ideaal voor een nachtje weg aan de Zeeuwse kust. Heeft u iets te vieren en doet u dat graag in de aanwezigheid van uw partner, kinderen en opa en oma? Een familiekamer in ons hotel is ruim van opzet en is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. De royale kamer beschikt bovendien over een luxe badkamer en fijne bedden. Zo is comfort en privacy voor iedereen gegarandeerd.

Boek een nachtje weg Zeeland

 • Hotel Middelburg

  • Het centrum van Middelburg en de Zeeuwse stranden op fietsafstand

  • 119 zeer comfortabele kamers en luxe suites

  • Smaakvol à la carte restaurant

  • Sfeervolle hotelbar en terras

  • 9-holes golfbaan

Nachtje Zeeland: wat is er te doen?

Een nachtje weg Zeeland bij Valk Exclusief is een prima investering voor het creëren van mooie herinneringen. U vertoeft aan de Zeeuwse kust en dat is voor iedereen een onvergetelijke ervaringen. Maak zandkastelen met de kids of ga gezellig met elkaar vliegeren. Het strand leent zich hier uitstekend voor. Een ijsje halen met de hele familie? Bezoek het centrum van Middelburg en geniet samen van een sorbet of kinderijsje. Laat u culinair verwennen op een van de vele terrassen die de stad rijk is of maak een enerverende stadswandeling. Kortom: tijdens een nachtje weg Zeeland hoeft u zich beslist niet te vervelen. Profiteer van onze aantrekkelijke deals en boek een familiekamer.

Nachtje weg Zeeland in hotel Middelburg

Nachtje weg in Zeeland? Ga voor gemak en comfort en boek een familiekamer bij Valk Exclusief. Iedere morgen serveren we een uitgebreid ontbijt voor uw familie. Wij hebben ook een smaakvol restaurant en een gezellige hotelbar. Hoe fijn is het om met elkaar een hapje te eten of wat te drinken? De auto parkeert u gratis bij het hotel en u maakt kosteloos gebruik van wifi. We heten u graag welkom in ons mooie hotel, boek daarom online de gewenste kamer. U betaalt geen reserveringskosten en bij aankomst ontvangt u een welkomstdrankje. Kortom: voor een nachtje weg Zeeland is de keuze voor Valk Exclusief snel gemaakt.

Meer informatie over onze hotels