Direct naar de contentDirect naar de footer

Uw ideale vakantie Zeeland

Deze prachtige provincie staat bekend om haar uitgestrekte zandstranden, de hoeveelheid natuur en variatie in diersoorten. Het zal u verbazen hoe uiteenlopend deze provincie is. Zeeland kan ingedeeld worden in vijf gebieden. Elk gebied heeft zijn eigen charmes en bijzonderheden. Hierdoor heeft u een ruime keus voor een vakantie Zeeland. U kunt op eigen houtje het eiland verkennen. Dit kunt u onder andere met de fiets doen. De Van der Valk Hotels geven u de gelegenheid om een fiets te huren.

Boek een vakantie Zeeland

 • Hotel Middelburg

  Hotel Middelburg

  • Het centrum van Middelburg op fietsafstand
  • Gienieten op het zonnige terras
  • 9-holes golfbaan
  • Speeltuin voor de kids

  119 royale kamers en suites met luxe badkamer. Een smaakvol à la carte restaurant en sfeervolle hotelbar.

Avontuur tijden uw vakantie in Zeeland

Aan de kust kunt u een tal van activiteiten ondernemen. Vooral in de zomerperiode zijn hier genoeg watersporten waar u aan kunt deelnemen. Onder begeleiding kunt u bijvoorbeeld waterskiën, wakeboarden, windsurfen en zeilen. Mocht u met het gezin gaan, dan kunt u als ouder zich ook prima langs de kant vermaken. De kust staat vol met strandpaviljoens waar u een heerlijke drankje kunt nuttigen tijdens het kijken naar uw kinderen. Dit maakt een vakantie in Zeeland onvergetelijk voor jong en oud.

Tijdens uw vakantie Zeeland kunt u tevens genieten van de natuur. De natuur en dieren staan hier hoog in het vaandel. Door de verschillende natuurgebieden is dit natuurlijk niet vreemd. Hier kunt u verschillende soorten dieren spotten. Mocht u nou dichterbij de zee blijven, dan heeft u kans om zeehonden en bruinvissen te zien. Op uw vakantie Zeeland kunt u deze unieke ervaring meemaken.

Kom overnachten in het gezellige Zeeland

In de gebieden Walcheren en Zuid-Beveland liggen de Hotels Middelburg en Goes. Tijdens een verblijf kunt u zich ook in de hotels vermaken. In beide hotels kunt u gebruik maken van de fitnessfaciliteiten. In Goes worden zelfs Yogalessen aangeboden waar een ieder aan deel kan nemen.

Tevens kunst u het hele jaar door genieten van de heerlijkste streekproducten. Speciaal voor u worden het hele jaar door de beste gerechten samengesteld. Dit staat gelijk aan de dienstverlening van de hotels. U wordt geheel in de watten gelegd om u een onvergetelijke verblijf te bieden.

Meer informatie over een vakantie in Zeeland