Direct naar de contentDirect naar de footer

Weekend Walibi

Op zoek naar de ideale locatie voor een weekend Walibi? Dan zit u bij Van der Valk Exclusief hotel Harderwijk zeker goed. Ons hotel is gelegen nabij Harderwijk, op slechts vijftien autominuten van één van de grootste pretparken van Nederland. Vanaf de weg voor ons hotel hoeft u slechts één keer af te slaan om bij het pretpark te komen.

Boek een weekend Walibi

Hotel Harderwijk

Hotel Harderwijk

  • 20 min rijden van Walibi Holland
  • 90 luxe kamers en suites met whirlpool en rainshower
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Sfeervol à la carte restaurant

De centrale ligging van Hotel Harderwijk biedt de perfecte gelegenheid om een bezoek te brengen aan Walibi. Met de auto bent u in ongeveer 20 min bij Walibi Holland.

Walibi met overnachting

Wie denkt aan een weekend Walibi, denkt wellicht ook aan een pittige prijs. Echter hoeft dit helemaal niet het geval te zijn. Bij het Van der Valk Exclusief Hotel in Harderwijk is het namelijk mogelijk om dit te doen als arrangement. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt voor een hotelovernachting én uw bezoek aan het pretpark.

Halloween weekend in Walibi

Walibi staat bekend om haar Halloween Fright Nights. Tijdens deze Fright Nights gaat het pretpark 's avonds open waarna het griezelen geblazen is. Tal van enge figuren lopen rond over het park en er zijn meerdere spookhuizen te vinden. Fright Nights is, onder de echte durfallen, het feest om bij te zijn. Ga op de foto met horrorclown Eddie en wie weet komt u Frankenstein en tal van andere griezels tegen.

Team weekend Walibi

Een weekend Walibi is voor iedereen. Of u nu gezellig met familie gaat of juist met uw team. In Walibi is voor iedereen wel een attractie te vinden die eindeloos plezier oplevert. Of u nu in één van de achtbanen gaat, het schommelschip opzoekt of toch liever in de wildwaterbaan stapt. Tijdens een weekend Walibi geniet u aan een stuk door.

Weekend Walibi: extra voordelig

Van der Valk Exclusief Hotel Harderwijk biedt een fantastische aanbieding. U kunt namelijk een arrangement boeken met een overnachting en toegang tot het pretpark. Met dit arrangement weet u zeker dat u niet te veel betaalt voor uw overnachting en bezoek aan Walibi. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons te genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner.

Meer informatie over onze hotels